Muuttopalvelu.org

Muutto suunnitteilla? Täältä löydät lähiseutusi muuttofirmat.


Olet täällä: Muuttoyritykset

A.E Kuljetus

A.E Kuljetus on mäntsäläläinen yritys. Puhelinnumero on 019 688 7400 ja sähköpostiosoite ae.kuljetus@msoynet.com. Yritys hoitaa kuljetuspalvelut pääkaupunkiseudulla ja eteläisessä Suomessa.
Tavoittaa myös 0405540778 numerosta.

 • Paikkakunta:
 • Nettisivut: aekuljetus.fi
 • Osoite: Viljamaantie 376, 04920 Mäntsälä
 • Huomioitavaa: Pakettiautokuljetukset, jakeluautokuljetukset, maansiirtokuljetukset, muutot, varastointi, traktorityöpalvelut
 • Tiedot lisättiin: 14.03.2013 (1808 päivää sitten)
 • Tiedot tarkistettiin: 22.08.2014 (1282 päivää sitten)
 • Sivua on katseltu: 2590 kertaa


Muuttopalvelu.org ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä muuttoyritys mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä alan toimijan yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"A.E Kuljetus" on saanut yleisarvosanan 5/10. Se on 2 arvostelun tulos.

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua A.E Kuljetus sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

 1. PS (A1 Muutot)
 2. Pettynyt (Muutto- ja Kuljetuspalvelu K Kontkanen)
 3. Terttu Korhonen (Savon Muuttopalvelu)
 4. Porre (Kuljetus Reen Oy)
 5. P.salonen (Kuljetus Reen Oy)


Muuttopalvelu.org pitää kirjaa erilaisten muuttopalvelujen tarjoajista. Täältä löydät niin yritys- kuin kotimuuttojenkin tekijät.