Muuttopalvelu.org

Muutto suunnitteilla? Täältä löydät lähiseutusi muuttofirmat.


Olet täällä: Muuttoyritykset

Automyynti Qmaxi Oy

Automyynti Qmaxi Oy vuokraa ajoneuvoja ja tarjoaa myös muuttopalvelua. Tekee kotimuuttoja, yritysmuuttoja ja myös ulkomaan muuttoja. Myös täyden palvelun muuttoja, joihin sisältyy pakkaus, kantoapu ja kuljetus. Puhelinnumero on 0500 777 303 ja sähköpostiosoite autovuokraamo@gmail.com.

 • Paikkakunta:
 • Nettisivut: autovuokraamoseinajoki.fi
 • Osoite: Väinölänkatu 17, 60120 Seinäjoki
 • Huomioitavaa: Kotimuutot, yritysmuutot, ulkomaanmuutot
 • Tiedot lisättiin: 11.03.2013 (2103 päivää sitten)
 • Tiedot tarkistettiin: 11.03.2013 (2103 päivää sitten)
 • Sivua on katseltu: 3237 kertaa


Muuttopalvelu.org ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä muuttoyritys mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä alan toimijan yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Automyynti Qmaxi Oy " on saanut yleisarvosanan 5,7/10. Se on 3 arvostelun tulos.

Mielipiteet

Kirsi 24. päivä marraskuuta 2016

Muutto sovittu firman kanssa parisen viikkoa sitten, kaiken piti olla kunnossa, kunnes vasta Eilen soitettiin VIIKKOA ENNEN TOISELLA PAIKKAKUNNALLE MUUTTOANI JA PERUTTIIN LUVATTU MUUTTO!! MITÄÄN JÄRKEVÄÄ SYYTÄ JA SELITYSTÄ TEOLLE / PERUUTUKSELLE EI OLE!! ELI JÄTETTIIN KIRJAIMELLISESTI KUSEEN! FIRMA ITSE KAIKENLISÄKSI, OLI SE JOKA OTTI MINUUN YHTEYTTÄ JA LUPASI TEHDÄ MUUTTONI! EN SUOSITTELE TÄTÄ FIRMAA / MUUTTOPALVELUA KENELLEKÄÄN, JOS HALUAT VARMAN SOVITUN MUUTON!! JÄI PASKANMAKU SUUHUN KOKO HEIDÄN TOIMINNASTAAN, TÄNÄÄN KULUTTAJA ASIAMIEHEEN YHTEYTTÄ.

Eija 22. päivä helmikuuta 2017

Meillä taas on ihan päinvastaiset mielipiteet kyseisestä firmasta! Aivan ihanat muuttomiehet / naiset! Oli meistä johtuvaa hämminkiä, mutta he joustivat ja muutto tapahtui hyvinkin pienellä aikataululla sopuisaan hintaan. Ehdottomasti käytetään heidän palveluksiaan jos vielä joskus muutetaan, vaikka ollaankin toisella paikkakunnalla

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Automyynti Qmaxi Oy sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

 1. LINDA (Suomimuutto Oy)
 2. Marja-Liisa Helminen (Autoilija Sami Valtonen)
 3. olof.thoden (Raaseporin Muuttopalvelu)
 4. Ällistynyt (Muutto- ja Kuljetuspalvelu K Kontkanen)
 5. reima hämäläinen (Kuljetus Pertti Raatikainen)


Muuttopalvelu.org pitää kirjaa erilaisten muuttopalvelujen tarjoajista. Täältä löydät niin yritys- kuin kotimuuttojenkin tekijät.