Muuttopalvelu.org

Muutto suunnitteilla? Täältä löydät lähiseutusi muuttofirmat.


Olet täällä: Muuttoyritykset

Kuljetus Kukkonen

Kuljetus Kukkonen Ky tekee myös muuttokuljetuksia muiden kuljetushommien lisäksi. Toimiston puhelinnumero on 044 342 2600 ja kännykkänumero 0400 570 843 (Matti). Faksinumero on (017) 621 416 sekä sähköpostiosoite info@kuljetuskukkonen.fi.

 • Paikkakunta:
 • Nettisivut: kuljetuskukkonen.fi
 • Osoite: Lukkosalmentie 18, 70420 Kuopio
 • Huomioitavaa: Kotimaan kuljetukset, paikalliskuljetukset, muuttokuljetukset ja jakelukuljetukset, myös rehun ja viljan irtotavarakuljetukset
 • Tiedot lisättiin: 13.03.2013 (2102 päivää sitten)
 • Tiedot tarkistettiin: 13.03.2013 (2102 päivää sitten)
 • Sivua on katseltu: 1963 kertaa


Muuttopalvelu.org ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä muuttoyritys mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä alan toimijan yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Kuljetus Kukkonen sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

 1. LINDA (Suomimuutto Oy)
 2. Marja-Liisa Helminen (Autoilija Sami Valtonen)
 3. olof.thoden (Raaseporin Muuttopalvelu)
 4. Ällistynyt (Muutto- ja Kuljetuspalvelu K Kontkanen)
 5. reima hämäläinen (Kuljetus Pertti Raatikainen)


Muuttopalvelu.org pitää kirjaa erilaisten muuttopalvelujen tarjoajista. Täältä löydät niin yritys- kuin kotimuuttojenkin tekijät.