Muuttopalvelu.org

Muutto suunnitteilla? Täältä löydät lähiseutusi muuttofirmat.


Olet täällä: Muuttoyritykset

Laatupaikka Kaikkonen

Laatupaikka Kaikkonen tekee muuttoja Kuopiosta käsin.

Hinta on 55€ / tunti ja kuljettaja osallistuu kantamiseen.

Puhelinnumero on 045 859 3366 (ma–su klo 8–20) ja sähköpostiosoite arto.kaikkonen@laatupaikka.fi. Yhteyttä kannattaa ottaa ensin soittamalla. Sähköposteihin vastataan päivän tai parin sisällä.

Nettisivujen lisäksi Laatupaikalla on omat Facebook-sivut.

Muuttoauton tilavuus on 37 kuutiota ja siinä on perälautanostin. Työkalut löytyvät pesukoneen irrottamista, kalusteiden purkamista, myös valaisimien irrottamista varten. Mukana on myös nokkakärryt, teippiä, kiristekalvoa ja jätesäkkejä, sekä muuttohuopia pintojen suojaamiseksi. Kuljettajan lisäksi kyytiin sopii kaksi matkustajaa.

Hintaesimerkkejä: auto, kuljettaja ja apumies tunniksi: 85€. Esimerkiksi sohvan kuljettaminen Kuopion keskustasta kaatopaikalle: 65€. Hintaan kuuluu kaatopaikkamaksu.

 • Paikkakunta:
 • Nettisivut: laatupaikka.fi
 • Osoite: Vanulantie 30, 70870 Kuopio, Hiltulanlahti
 • Huomioitavaa: Muutot ja muuttolaatikkojen vuokraus
 • Tiedot lisättiin: 17.02.2015 (1396 päivää sitten)
 • Tiedot tarkistettiin: 08.09.2017 (463 päivää sitten)
 • Sivua on katseltu: 2892 kertaa


Muuttopalvelu.org ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä muuttoyritys mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä alan toimijan yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Laatupaikka Kaikkonen" on saanut yleisarvosanan 7,2/10. Se on 20 arvostelun tulos.

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Laatupaikka Kaikkonen sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

 1. LINDA (Suomimuutto Oy)
 2. Marja-Liisa Helminen (Autoilija Sami Valtonen)
 3. olof.thoden (Raaseporin Muuttopalvelu)
 4. Ällistynyt (Muutto- ja Kuljetuspalvelu K Kontkanen)
 5. reima hämäläinen (Kuljetus Pertti Raatikainen)


Muuttopalvelu.org pitää kirjaa erilaisten muuttopalvelujen tarjoajista. Täältä löydät niin yritys- kuin kotimuuttojenkin tekijät.