Muuttopalvelu.org

Muutto suunnitteilla? Täältä löydät lähiseutusi muuttofirmat.


Olet täällä: Muuttoyritykset

Lähettipalvelu Tsuppari Oy

Me muutamme teille!

Lähettipalvelu Tsuppari Puhelinnumerot ovat 0400 362 777 (Lassi Haarala) sekä 0400 660 288 (Markku Suojanen). Sähköpostiosoite on tsuppari@netikka.fi. Tsuppari auttaa myös yksittäisten esineiden siirroissa.

 • Paikkakunta:
 • Nettisivut: tsuppari.fi
 • Osoite: Myllärinkatu 12, 65100 Vaasa
 • Huomioitavaa: Muutot ja kuljetukset, muuttolaatikot, pakkausmateriaalit, pakkausapu, muuttoauto ja kuljettaja, myös väliaikaisvarastointi sekä yksittäisten esineiden siirto
 • Tiedot lisättiin: 12.03.2013 (1865 päivää sitten)
 • Tiedot tarkistettiin: 26.03.2015 (1121 päivää sitten)
 • Sivua on katseltu: 2883 kertaa


Muuttopalvelu.org ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä muuttoyritys mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä alan toimijan yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Lähettipalvelu Tsuppari Oy" on saanut yleisarvosanan 6,8/10. Se on 5 arvostelun tulos.

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Lähettipalvelu Tsuppari Oy sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

 1. Ällistynyt (Muutto- ja Kuljetuspalvelu K Kontkanen)
 2. reima hämäläinen (Kuljetus Pertti Raatikainen)
 3. AP (Kuljetustähti)
 4. PS (A1 Muutot)
 5. Pettynyt (Muutto- ja Kuljetuspalvelu K Kontkanen)


Muuttopalvelu.org pitää kirjaa erilaisten muuttopalvelujen tarjoajista. Täältä löydät niin yritys- kuin kotimuuttojenkin tekijät.