Muuttopalvelu.org

Muutto suunnitteilla? Täältä löydät lähiseutusi muuttofirmat.


Olet täällä: Muuttoyritykset

M.Parviainen

Muutot ja kuljetukset nopeasti ja edullisesti

Kuopiosta käsin toimivan Tmi M.Parviaisen puhelinnumero on 040 734 5156. Yrittäjä hoitaa muutot ja kuljetukset, järjestää kaatopaikalle kuljetukset, vuokraa myös juhlateltat ja muuttolaatikot. Muuttolaatikon vuokra on 0,25 euroa vuorokaudessa. Yrityksen nettisivuilla on muuttohinnasto, josta käy selville esimerkiksi paljonko muuttaminen Kuopiosta Helsinkiin tai Tampereelle maksaa kun on kaksi tuntia lastaus- ja purkuaikaa sekä muuttoon osallistuva kuski.

 • Paikkakunta:
 • Nettisivut: mpkp.ota.fi
 • Osoite: Muuttofirman osoite ei ole tiedossa
 • Huomioitavaa: Muuttolaatikot, muuttokuljetukset, apumies, kaatopaikalle kuljetukset, juhlatelttojen vuokraus
 • Tiedot lisättiin: 11.03.2013 (2104 päivää sitten)
 • Tiedot tarkistettiin: 24.08.2015 (1208 päivää sitten)
 • Sivua on katseltu: 3596 kertaa


Tämä muuttoyritys mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä alan toimijan yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"M.Parviainen" on saanut yleisarvosanan 7,1/10. Se on 25 arvostelun tulos.

Mielipiteet

TIMO PUUSTINEN Kuopio 14. päivä marraskuuta 2016

Olemme muuttaneet kaksikertaa M. Parviaisen muuttoliikkeen palvellessa meitä, ja täyttyy sanoa, että kummallakin kerralla muutto sujui luvatun aikataulun puitteissa
ja vähän toisia asukkaita häiriten. Suorastaan se sujuvuus oli nautittavaa katseltavaa.

Täysi kymmenen pistettä, hinta laatu suhde kohdallaan ja kuljetustilauksen pystyin päättämään yrittäjän luotettavan äänen perusteella. Siinä ei käyty eipäs juupas keskustelua. almanakasta katsottiin vain kummallekkin sopiva päivämäärä ja hinta joka todella oli edullinen. Muuttolaatikot puhtaat ja ehjät tulivat sopivana päivänä ja noudettiin heti kun olivat tyhjät.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua M.Parviainen sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

 1. LINDA (Suomimuutto Oy)
 2. Marja-Liisa Helminen (Autoilija Sami Valtonen)
 3. olof.thoden (Raaseporin Muuttopalvelu)
 4. Ällistynyt (Muutto- ja Kuljetuspalvelu K Kontkanen)
 5. reima hämäläinen (Kuljetus Pertti Raatikainen)


Muuttopalvelu.org pitää kirjaa erilaisten muuttopalvelujen tarjoajista. Täältä löydät niin yritys- kuin kotimuuttojenkin tekijät.