Muuttopalvelu.org

Muutto suunnitteilla? Täältä löydät lähiseutusi muuttofirmat.


Olet täällä: Muuttoyritykset

SavonMuutto

SavonMuutto tekee esimerkiksi kotimuuttoja Kuopion kaupungin alueella niin, että yhdellä muuttomiehellä hinta on 65€ tuntia kohden, tai kahdella muuttomiehellä 85€ / tunti. Muuttoyritys käyttää tuntihinnoittelua niin, että työstä maksetaan puolen tunnin tarkkuudella.

Puhelinnumero on 040 467 0190 ja sähköpostiosoite muuttosavo@gmail.com.

Kotimuuttoja ja yritysten muuttoja tehdään Kuopion lisäksi koko Suomen alueella. Tehtäessä kaukomuuttoja on muuttokuorma vakuutettu muuton ajan. Näiden palveluiden lisäksi SavonMuutto kuljettaa myös yksittäisiä tavaroita, kuten huonekaluja, kodinkoneita ja muita tavaroita esimerkiksi kaupasta kotiin. Lisäksi yritys tyhjentää kuolinpesiä ja varastoja.

 • Paikkakunta:
 • Nettisivut: muuttosavo.fi
 • Osoite: Muuttofirman osoite ei ole tiedossa
 • Huomioitavaa: Kotimuutot, yritysmuutot, kaukomuutot, pienkuljetusapu, sekä kuolinpesien ja varastojen tyhjennyspalvelu.
 • Tiedot lisättiin: 08.09.2017 (463 päivää sitten)
 • Tiedot tarkistettiin: 08.09.2017 (463 päivää sitten)
 • Sivua on katseltu: 504 kertaa


Tämä muuttoyritys mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä alan toimijan yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"SavonMuutto" on saanut yleisarvosanan 4/10. Se on 3 arvostelun tulos.

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua SavonMuutto sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

 1. LINDA (Suomimuutto Oy)
 2. Marja-Liisa Helminen (Autoilija Sami Valtonen)
 3. olof.thoden (Raaseporin Muuttopalvelu)
 4. Ällistynyt (Muutto- ja Kuljetuspalvelu K Kontkanen)
 5. reima hämäläinen (Kuljetus Pertti Raatikainen)


Muuttopalvelu.org pitää kirjaa erilaisten muuttopalvelujen tarjoajista. Täältä löydät niin yritys- kuin kotimuuttojenkin tekijät.