Muuttopalvelu.org

Muutto suunnitteilla? Täältä löydät lähiseutusi muuttofirmat.


Olet täällä: Muuttoyritykset

Suomen Opiskelijamuutot

Suomen Opiskelijamuutot on Etelä-Suomen alueella toimiva kotimuuttoihin erikoistunut kuljetusyritys. Asiakaspalvelu on avoinna ma–pe kello 9–17 ja lauantaisin 10–14. Sunnuntaisin suljettu. Puhelinnumero on 045 896 9797 ja sähköpostiosoite asiakaspalvelu@opiskelijamuutot.fi. Opiskelijamuuttojen Facebook-sivujen tykkäämisestä annetaan 5% alennus kotimuutoista. Koska yrityksen käyntiosoitetta ei ole tiedossa, kartta viittaa Helsingin keskustaan.

 • Paikkakunta:
 • Osoite: Muuttofirman osoite ei ole tiedossa
 • Huomioitavaa: Kotimuutot, muuttolaatikot, piensiirrot
 • Tiedot lisättiin: 11.03.2013 (2079 päivää sitten)
 • Tiedot tarkistettiin: 08.06.2015 (1260 päivää sitten)
 • Sivua on katseltu: 2235 kertaa


Muuttopalvelu.org ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä muuttoyritys mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä alan toimijan yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Suomen Opiskelijamuutot" on saanut yleisarvosanan 9/10. Se on 2 arvostelun tulos.

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Suomen Opiskelijamuutot sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

 1. LINDA (Suomimuutto Oy)
 2. Marja-Liisa Helminen (Autoilija Sami Valtonen)
 3. olof.thoden (Raaseporin Muuttopalvelu)
 4. Ällistynyt (Muutto- ja Kuljetuspalvelu K Kontkanen)
 5. reima hämäläinen (Kuljetus Pertti Raatikainen)


Muuttopalvelu.org pitää kirjaa erilaisten muuttopalvelujen tarjoajista. Täältä löydät niin yritys- kuin kotimuuttojenkin tekijät.