Muuttopalvelu.org

Muutto suunnitteilla? Täältä löydät lähiseutusi muuttofirmat.


Olet täällä: Muuttoyritykset

MR-Muutot

Suorittaa muuttoja ja kuljetuksia

MR-Muutot toimii Saimaanharjusta käsin. Puhelinnumero on 0400 557 515 ja sähköpostiosoite markku.raminen@mr-muutot.com. hinta sovitaan matkan, kuljetettavan tavaran tyypin tai tuntipalkan mukaan. Yrittäjä voi käydä arvioimassa muuttokustannukset veloituksetta.

 • Paikkakunta:
 • Nettisivut: mr-muutot.com
 • Osoite: Parrupolku 9, 54915 Saimaanharju
 • Huomioitavaa: Muuttoautot, pakkauspalvelu, pianojen ja kassakaappien siirto sekä pikakuljetukset
 • Tiedot lisättiin: 12.03.2013 (3440 päivää sitten)
 • Tiedot tarkistettiin: 12.03.2013 (3440 päivää sitten)
 • Sivua on katseltu: 3567 kertaa


Muuttopalvelu.org ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämän esittelysivun pysyvä osoite, niin sanottu kestolinkki, on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"MR-Muutot" on saanut pisteet 5,2/10. Se on 9 arvostelun tulos.

Mielipiteet

Eija Karjalainen 14. päivä lokakuuta 2021

Kuolinpesän tyhjennys ja siivous maksoi n. 2000 euroa, vastaavan palvelun olisi varmaankin kilpailuttamalla saanut alle tuhannella eurolla. Yritys mainitsee hinnoittelun olevan tapauskohtaista, joten kannattaa olla tarkkana ettei käy kuten minulle,kun sovin asian suullisesti. Tunteja laskutettiin reippaasti, etukäteen jo osittain tyhjennetyn kaksion (kaikki kaapit oli tyhjennetty, tyhjennys pääasiassa huonekalujen poisvientiä) ja autotallin tyhjennykseen kului kahdelta mieheltä 8 tuntia ja siivoukseen meni laskutuksen mukaan 21 tuntia, aika hurjaa mielestäni.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua MR-Muutot sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

 1. Tyytyväinen muuttaja Männistöstä (M.Parviainen)
 2. Pettynyt (Suomalainen Salokanto Palvelut, Helsinki)
 3. Mika Immonen (Alfa Quality Moving)
 4. birgit ilmasti (Kuljetus Raine Roth)
 5. Sirkka ja Seppo (Muuttopalvelu Pienesti)


Muuttopalvelu.org pitää kirjaa erilaisten muuttopalvelujen tarjoajista. Täältä löydät niin yritys- kuin kotimuuttojenkin tekijät.