Muuttopalvelu.org

Muutto suunnitteilla? Täältä löydät lähiseutusi muuttofirmat.


Olet täällä: Muuttoyritykset

Hei! Tämä muuttopalvelu "Lainalaatikko, Mäkelänkatu" ei taida olla enää toiminnassa. Muuttopalvelu.orgin ylläpitäjä tarkisti sen tilanteen 1344 päivää sitten eikä tämä taho enää silloin tarjonnut esittelysivulla mainittuja muuttopalveluita.

Lainalaatikko, Mäkelänkatu (muuttanut/lopettanut)

Muuttokeskus

Yritys vuokraa muuttovälineitä ja tarjoaa muuttoihin kokonaispalvelua suunnittelusta toteutukseen. Lainalaatikko toimii eri puolilla Suomea. Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniaisten asiakaspalvelunumero on (09) 512 3123. Asiakaspalvelu palvelee arkisin 8–16. Faksinumero on (09) 512 31255. Sähköpostiosoite on myynti@@ainalaatikko.fi. Mäkelänkadun toimipiste on avoinna ma–pe 9–17.

 • Paikkakunta:
 • Nettisivut: lainalaatikko.fi
 • Osoite: Mäkelänkatu 45, 00550 Helsinki
 • Huomioitavaa: Muuttovälineet, kotimuutot, yritysmuutot ja tilamuutokset
 • Tiedot lisättiin: 09.03.2013 (1775 päivää sitten)
 • Tiedot tarkistettiin: 14.05.2014 (1344 päivää sitten)
 • Sivua on katseltu: 2728 kertaa


Muuttopalvelu.org ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä muuttoyritys mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä alan toimijan yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Lainalaatikko, Mäkelänkatu" on saanut yleisarvosanan 7/10. Se on 2 arvostelun tulos.

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Lainalaatikko, Mäkelänkatu sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

 1. Pettynyt (Muutto- ja Kuljetuspalvelu K Kontkanen)
 2. Terttu Korhonen (Savon Muuttopalvelu)
 3. Porre (Kuljetus Reen Oy)
 4. P.salonen (Kuljetus Reen Oy)
 5. Eija (Automyynti Qmaxi Oy )


Muuttopalvelu.org pitää kirjaa erilaisten muuttopalvelujen tarjoajista. Täältä löydät niin yritys- kuin kotimuuttojenkin tekijät.