Muuttopalvelu.org

Muutto suunnitteilla? Täältä löydät lähiseutusi muuttofirmat.


: Muuttoyritykset

M.Parviainen

Muutot ja kuljetukset nopeasti ja edullisesti

Kuopiosta käsin toimivan Tmi M.Parviaisen puhelinnumero on 040 734 5156. Yrittäjä hoitaa muutot ja kuljetukset, järjestää kaatopaikalle kuljetukset, vuokraa myös juhlateltat ja muuttolaatikot. Muuttolaatikon vuokra on 0,25 euroa vuorokaudessa. Yrityksen nettisivuilla on muuttohinnasto, josta käy selville esimerkiksi paljonko muuttaminen Kuopiosta Helsinkiin tai Tampereelle maksaa kun on kaksi tuntia lastaus- ja purkuaikaa sekä muuttoon osallistuva kuski.

 • Paikkakunta:
 • Nettisivut: mpkp.ota.fi
 • Osoite: Muuttofirman osoite ei ole tiedossa
 • Huomioitavaa: Muuttolaatikot, muuttokuljetukset, apumies, kaatopaikalle kuljetukset, juhlatelttojen vuokraus
 • Tiedot lisättiin: 11.03.2013 (2386 päivää sitten)
 • Tiedot tarkistettiin: 24.08.2015 (1490 päivää sitten)
 • Sivua on katseltu: 4634 kertaa


Tämä muuttoyritys mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä alan toimijan yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"M.Parviainen" on saanut pisteet 7,2/10. Se on 26 arvostelun tulos.

Mielipiteet

TIMO PUUSTINEN Kuopio 14. päivä marraskuuta 2016

Olemme muuttaneet kaksikertaa M. Parviaisen muuttoliikkeen palvellessa meitä, ja täyttyy sanoa, että kummallakin kerralla muutto sujui luvatun aikataulun puitteissa
ja vähän toisia asukkaita häiriten. Suorastaan se sujuvuus oli nautittavaa katseltavaa.

Täysi kymmenen pistettä, hinta laatu suhde kohdallaan ja kuljetustilauksen pystyin päättämään yrittäjän luotettavan äänen perusteella. Siinä ei käyty eipäs juupas keskustelua. almanakasta katsottiin vain kummallekkin sopiva päivämäärä ja hinta joka todella oli edullinen. Muuttolaatikot puhtaat ja ehjät tulivat sopivana päivänä ja noudettiin heti kun olivat tyhjät.

Muuttaja 01. päivä maaliskuuta 2019

Yhdyn täysin edelliseen kommentiin, näin helppoa muuttoa en olisi osannut odottaa. Ensimmäisestä puhelusta alkaen asiallinen ja rehellinen asiakaspalvelu, muuttopäivän ripeä ja vaivaton pakkaus, kuljetus ja purku – kaikki sujui näiltä kahdelta mieheltä niin ihailtavan vaivattomasti, että itsellekin jäi todella hyvä mieli. Parempaa en olisi voinut toivoa. Todella 10/10, kiitos.

LIINA LILL 06. päivä syyskuuta 2019

5.9.2019 piti olla lapsiperhen kodin muutto ulkomaille, etellisenä päivänä firma ilmoitti, että muutto ei onnistuu, eikä ole mitään muuta tarjonnut sijalleen… Kamala.. Olen todella pettynyt

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua M.Parviainen sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

 1. LIINA LILL (M.Parviainen)
 2. Muuttaja (M.Parviainen)
 3. LINDA (Suomimuutto Oy)
 4. Marja-Liisa Helminen (Autoilija Sami Valtonen)
 5. olof.thoden (Raaseporin Muuttopalvelu)


Muuttopalvelu.org pitää kirjaa erilaisten muuttopalvelujen tarjoajista. Täältä löydät niin yritys- kuin kotimuuttojenkin tekijät.