Muuttopalvelu.org

Muutto suunnitteilla? Täältä löydät lähiseutusi muuttofirmat.


Olet täällä: Muuttoyritykset

M.Parviainen

Muutot ja kuljetukset nopeasti ja edullisesti

Kuopiosta käsin toimivan Tmi M.Parviaisen puhelinnumero on 040 734 5156. Yrittäjä hoitaa muutot ja kuljetukset, järjestää kaatopaikalle kuljetukset, vuokraa myös juhlateltat ja muuttolaatikot. Muuttolaatikon vuokra on 0,25 euroa vuorokaudessa. Yrityksen nettisivuilla on muuttohinnasto, josta käy selville esimerkiksi paljonko muuttaminen Kuopiosta Helsinkiin tai Tampereelle maksaa kun on kaksi tuntia lastaus- ja purkuaikaa sekä muuttoon osallistuva kuski.

 • Paikkakunta:
 • Nettisivut: mpkp.ota.fi
 • Osoite: Muuttofirman osoite ei ole tiedossa
 • Huomioitavaa: Muuttolaatikot, muuttokuljetukset, apumies, kaatopaikalle kuljetukset, juhlatelttojen vuokraus
 • Tiedot lisättiin: 11.03.2013 (4006 päivää sitten)
 • Tiedot tarkistettiin: 24.08.2015 (3110 päivää sitten)
 • Sivua on katseltu: 9053 kertaa


Tämän esittelysivun pysyvä osoite, niin sanottu kestolinkki, on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"M.Parviainen" on saanut pisteet 7,2/10. Se on 29 arvostelun tulos.

Mielipiteet

TIMO PUUSTINEN Kuopio 14. päivä marraskuuta 2016

Olemme muuttaneet kaksikertaa M. Parviaisen muuttoliikkeen palvellessa meitä, ja täyttyy sanoa, että kummallakin kerralla muutto sujui luvatun aikataulun puitteissa
ja vähän toisia asukkaita häiriten. Suorastaan se sujuvuus oli nautittavaa katseltavaa.

Täysi kymmenen pistettä, hinta laatu suhde kohdallaan ja kuljetustilauksen pystyin päättämään yrittäjän luotettavan äänen perusteella. Siinä ei käyty eipäs juupas keskustelua. almanakasta katsottiin vain kummallekkin sopiva päivämäärä ja hinta joka todella oli edullinen. Muuttolaatikot puhtaat ja ehjät tulivat sopivana päivänä ja noudettiin heti kun olivat tyhjät.

Muuttaja 01. päivä maaliskuuta 2019

Yhdyn täysin edelliseen kommentiin, näin helppoa muuttoa en olisi osannut odottaa. Ensimmäisestä puhelusta alkaen asiallinen ja rehellinen asiakaspalvelu, muuttopäivän ripeä ja vaivaton pakkaus, kuljetus ja purku – kaikki sujui näiltä kahdelta mieheltä niin ihailtavan vaivattomasti, että itsellekin jäi todella hyvä mieli. Parempaa en olisi voinut toivoa. Todella 10/10, kiitos.

LIINA LILL 06. päivä syyskuuta 2019

5.9.2019 piti olla lapsiperhen kodin muutto ulkomaille, etellisenä päivänä firma ilmoitti, että muutto ei onnistuu, eikä ole mitään muuta tarjonnut sijalleen… Kamala.. Olen todella pettynyt

M.Parviainen 01. päivä marraskuuta 2019

Hei
Liina Lill
Emme ole tehneet teidän kanssa sopimusta muuttokuljetuksesta, joten kannattaa olla tarkkana, että antaa palautetta oikealla muuttofirmalle !
Terveisin,
M.Parviainen

Tyytyväinen muuttaja Männistöstä 08. päivä heinäkuuta 2022

Kylläpä oli sujuva muutto kuopiolaisen M. Parviaisen muuttofirman hoitamana! Paku oli todella tilava ja muuttomiehet rivakoita, suunnitelmallisia ja hyväntuulisia. Ei pienintäkään naarmua tullut pintoihin ja auton kuljetustila oli puhdas. Aikataulu piti sopimuksen mukaan ja hinta oli edullinen tuntitaksa. Kokemus näkyi korkeatasoisena työskentelynä. Suosittelen lämpimästi!

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua M.Parviainen sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

 1. Ali (Suomalainen Salokanto Palvelut, Tampere)
 2. "Muuttotiimi" (Suomalainen Salokanto Palvelut, Helsinki)
 3. Jorma (Suomalainen Salokanto Palvelut, Helsinki)
 4. Tyytyväinen muuttaja Männistöstä (M.Parviainen)
 5. Pettynyt (Suomalainen Salokanto Palvelut, Helsinki)


Muuttopalvelu.org pitää kirjaa erilaisten muuttopalvelujen tarjoajista. Täältä löydät niin yritys- kuin kotimuuttojenkin tekijät.