Muuttopalvelu.org

Muutto suunnitteilla? Täältä löydät lähiseutusi muuttofirmat.


Olet täällä: Muuttoyritykset

City Muutot

City Muutot Oy on espoolainen vuonna 2012 toimintansa aloittanut yritys. Puhelinnumero on 040 089 8820.

 • Paikkakunta:
 • Osoite: Hiidenkuja 3 A 2, 02750 Espoo
 • Huomioitavaa: Muuttopalvelut
 • Tiedot lisättiin: 13.03.2013 (3357 päivää sitten)
 • Tiedot tarkistettiin: 13.03.2013 (3357 päivää sitten)
 • Sivua on katseltu: 4095 kertaa


Muuttopalvelu.org ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämän esittelysivun pysyvä osoite, niin sanottu kestolinkki, on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Mielipiteet

B 27. päivä marraskuuta 2020

Nyt oli kyllä niin hyvä kokemus, että pakko ihan kirjoittaa arvostelu. Haluttiin siis pakkaus ja muutto. Ja tämä oli 1) Edullinen: Aivan eri kategoriassa hinnan suhteen kuin pari muuta firmaa, joista pyydettiin tarjous. 2) Ammattimainen: Todella särmät muuttojampat, jotka olivat joustavia, ystävällisiä ja pakkasivat sekä merkkasivat kaiken huolella. 3) Kaikenkattava: tekivät arviokäynnin, toivat materiaalit ja pakkasivat kamat, ja tulivat vielä n. kuukauden päästä vielä parilla kympillä hakemaan aivan järkyttävän määrän tyhjiä laatikoita pois, niin päästiin niistäkin helpolla.

Eli summa summarum, nyt oli hyvä lafka, suosittelen!

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua City Muutot sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

 1. Pettynyt (Suomalainen Salokanto Palvelut, Helsinki)
 2. Mika Immonen (Alfa Quality Moving)
 3. birgit ilmasti (Kuljetus Raine Roth)
 4. Sirkka ja Seppo (Muuttopalvelu Pienesti)
 5. Eija Karjalainen (MR-Muutot)


Muuttopalvelu.org pitää kirjaa erilaisten muuttopalvelujen tarjoajista. Täältä löydät niin yritys- kuin kotimuuttojenkin tekijät.