Muuttopalvelu.org

Muutto suunnitteilla? Täältä löydät lähiseutusi muuttofirmat.


: Muuttoyritykset

Hei! Tämä muuttopalvelu "A1 Ajoneuvopalvelut" ei taida olla enää toiminnassa. Muuttopalvelu.orgin ylläpitäjä tarkisti sen tilanteen 1525 päivää sitten eikä tämä taho enää silloin tarjonnut esittelysivulla mainittuja muuttopalveluita.

A1 Ajoneuvopalvelut (muuttanut/lopettanut)

Nykyisin yritys ei vaikuta enää toimivan muuttohommissa vaan mainitsee nettisivuillaan, että pakettiautoja vuokraa muuttoihin ja muihin kuljetuksiin Autopalvelu Tiainen. Sen puhelinnumero on 040 511 2500.

A1 Ajoneuvopalvelut toimii Varkaudesta käsin. Toimipiste on niin sanotussa teletalossa. Puhelinnumero on 040 513 8870 ja sähköpostiosoite vuokraus@a1ajoneuvopalvelut.com. Yritys vuokraa autoja muuttoihin ja kuljetuksiin, myös kuljettajan kera. Koneiden ja esim. traktorien siirtoon on vaihtolava-auto.

 • Paikkakunta:
 • Nettisivut: a1ajoneuvopalvelut.com
 • Osoite: Wredenkatu 5, 78250 Varkaus
 • Huomioitavaa: Ajoneuvovuokraus, konehuolto ja kuljetuspalvelut
 • Tiedot lisättiin: 14.03.2013 (2383 päivää sitten)
 • Tiedot tarkistettiin: 20.07.2015 (1525 päivää sitten)
 • Sivua on katseltu: 3508 kertaa


Muuttopalvelu.org ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä muuttoyritys mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä alan toimijan yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"A1 Ajoneuvopalvelut" on saanut pisteet 4,0/10. Se on 2 arvostelun tulos.

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua A1 Ajoneuvopalvelut sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

 1. LIINA LILL (M.Parviainen)
 2. Muuttaja (M.Parviainen)
 3. LINDA (Suomimuutto Oy)
 4. Marja-Liisa Helminen (Autoilija Sami Valtonen)
 5. olof.thoden (Raaseporin Muuttopalvelu)


Muuttopalvelu.org pitää kirjaa erilaisten muuttopalvelujen tarjoajista. Täältä löydät niin yritys- kuin kotimuuttojenkin tekijät.