Muuttopalvelu.org

Muutto suunnitteilla? Täältä löydät lähiseutusi muuttofirmat.


Olet täällä: Muuttoyritykset

A1 Muutot

A1 -- pienmuuttojen ykkönen!

A1 Muutot (Aki Hynninen Ky) toimii Jyväskylästä käsin. Pienmuuttoihin erikoistuneen yrityksen puhelinnumero on 050 539 0559 ja sähköpostiosoite aki@a1muutot.net.

Yritys tekee muuttoja kaikkialle Suomessa ja Euroopassa.

Muutot tehdään kokonaisurakkahinnalla. Hinta on sama minä viikonpäivänä tahansa. Muuttojen tekemisen lisäksi vuokraa autoa (Fiat Ducato), jota voi ajaa B-kortilla. Palvelua on saatavilla myös englanniksi.

 • Paikkakunta:
 • Nettisivut: a1muutot.net
 • Osoite: Ahjokatu 12 (Seppälän Liikekeskus), 40320 Jyväskylä
 • Huomioitavaa: Muuttopalvelut: ulkomaanmuutot, kantoapu, yritys ja toimistomuutot
 • Tiedot lisättiin: 12.03.2013 (4092 päivää sitten)
 • Tiedot tarkistettiin: 08.09.2017 (2452 päivää sitten)
 • Sivua on katseltu: 8754 kertaa


Muuttopalvelu.org ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämän esittelysivun pysyvä osoite, niin sanottu kestolinkki, on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"A1 Muutot" on saanut pisteet 5,5/10. Se on 37 arvostelun tulos.

Mielipiteet

Paula 26. päivä tammikuuta 2015

Se on niin, että sitä saa mitä tilaa. Ja halpa ratkaisu tulee aina kalliiksi. Jo siinä vaiheessa, kun muuttofirma ei löydä osoitetta Leppävaarassa ja ei osaa / ei viitsi lukea ajo-ohjetta, olisi pitänyt puhaltaa peli poikki. Epäilykset vain vahvistui, kun katsoi toimintaa ja sitten kun firma halusi irrottaa sohvakaluston jalat…. ja niinhän siinä kävi, että vain osa jaloista pääsi perille. Loput ovat vieläkin tuntemattomilla teillä. Eivät ole mitään normijalkoja, vaan hyvin erikoiset. Reklamaatio tehtiin jo paikan päällä, että kaikki jalat eivät ole samassa pussissa. Korostan, että rouva teki. Jälkeenpäin, kun asiasta kysyttiin, niin asia olikin kääntynyt niin, että rouva oli ne hukannut, koska oli asiasta maininnut reklamaatiossa. Että hyvää päivää vaan! Asiaa asianmukaisesti selvitettäessä saatiin törkeitä vastauksia ja että vakuutustemme pitää korvata. Vakuutusyhtiö ei korvaa kuljettajan huolimattomuutta, vaan nämä korvataan firman vakuutuksista. Tästä kun kysytään, tulee luuri korvaan, vaikka firmalla on “täysarvovakuutus” Uskonkohan joulupukkiin? “Firman” asiaton käytös ja puhuttelu ulkomaisia työntekijöitä kohtaan Suomen päässä oli myös anteeksiantamatonta ja suomalaisena haluan pyytää heiltä anteeksi. Me kaikki emme ole samanlaisia. Muutaman tuhannen euron lasku piti luonnollisesti maksaa käteisellä. Pankkitilille ei voinut maksaa….No jotain hyvää.. Meidän itse pakkaamamme tavarat tulivat ehjinä perille. . Kuljetusfirman pakkaama ja suojaama valkoinen sohvakalusto oli likainen sekä senkin pinta naarmuilla… muutama muukin mielenkiintoinen nyanssi tähän liittyy, mutta niistä sitten lisää ensi jaksossa.

PS 31. päivä tammikuuta 2018

Muutto hoitui asiallisesti Jyväskylän sisällä. Kahden kerrostaloyksiön isompien tavaroiden (sohvat, sänky, tuolit ja pöydät, hyllyt, pesukone, televisiot jne) muuttaminen yhteen isompaan kerrostalosuntoon muutaman kilometrin sisällä. Muutto la-aamuna, muuttoauto + 2 muuttomiestä ja koko homma sujui kahdessa tunnissa. Tuntilaskutus muuttoauto + 2 muuttomiestä 80 € / h, eli yhteislaskutus 160 euroa. Ulkomaalaiset muuttomiehet hoitivat hommansa ahkerasti.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua A1 Muutot sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

 1. ei ikinä (Kuljetus Reen Oy)
 2. Päivi (SB-Palvelut)
 3. Ali (Suomalainen Salokanto Palvelut, Tampere)
 4. "Muuttotiimi" (Suomalainen Salokanto Palvelut, Helsinki)
 5. Jorma (Suomalainen Salokanto Palvelut, Helsinki)


Muuttopalvelu.org pitää kirjaa erilaisten muuttopalvelujen tarjoajista. Täältä löydät niin yritys- kuin kotimuuttojenkin tekijät.