Muuttopalvelu.org

Muutto suunnitteilla? Täältä löydät lähiseutusi muuttofirmat.


Olet täällä: Muuttoyritykset

Curion

Curion, kuljetusyritys Kotkasta

Curion toimii Kotkasta käsin. Postiosoite on PL 34, 48101 Kotka. Puhelinnumero on 040 521 0375 ja sähköpostiosoite posti@curion.fi. Koska Curionin käyntiosoite ei ole tiedossa, alla oleva kartta viittaa Kotkaan postinumeron 48101 seudulle.

 • Paikkakunta:
 • Nettisivut: curion.fi
 • Osoite: 48101 Kotka
 • Huomioitavaa: Kotimuutot Suomeen ja ulkomaille, yritysmuutot, pakkauspalvelut, muuttolaatikot ja muuttomiehet, huonekalujen kasaukset ja purkamiset, loppusiivoukset
 • Tiedot lisättiin: 11.03.2013 (3395 päivää sitten)
 • Tiedot tarkistettiin: 11.03.2013 (3395 päivää sitten)
 • Sivua on katseltu: 3318 kertaa


Muuttopalvelu.org ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämän esittelysivun pysyvä osoite, niin sanottu kestolinkki, on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Curion sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

 1. Pettynyt (Suomalainen Salokanto Palvelut, Helsinki)
 2. Mika Immonen (Alfa Quality Moving)
 3. birgit ilmasti (Kuljetus Raine Roth)
 4. Sirkka ja Seppo (Muuttopalvelu Pienesti)
 5. Eija Karjalainen (MR-Muutot)


Muuttopalvelu.org pitää kirjaa erilaisten muuttopalvelujen tarjoajista. Täältä löydät niin yritys- kuin kotimuuttojenkin tekijät.