Muuttopalvelu.org

Muutto suunnitteilla? Täältä löydät lähiseutusi muuttofirmat.


Olet täällä: Muuttoyritykset

EKA-kuljetuspalvelut

Puhtaan luonnon puolesta

EKA-kuljetuspalvelut toimii Juankoskelta käsin. Sivutoimipiste on Vantaalla. Asiakaspalvelu on käytettävissä arkisin kello 9–17 numerossa: 020 144 3915. Sähköpostiosoite on kuljetus@ekapalvelut.fi. Yrityksen postiosoite on: Kaavintie 75, 73500 Juankoski.

 • Paikkakunta:
 • Nettisivut: ekapalvelut.fi
 • Osoite: Tarhatie, 73500 Juankoski
 • Huomioitavaa: Muuttokuljetukset, kappaletavarakuljetukset, traktorityöt, vuokrataan muuttolaatikot, kuomullinen peräkärry ja venetraileri Juankoskella
 • Tiedot lisättiin: 14.03.2013 (3183 päivää sitten)
 • Tiedot tarkistettiin: 22.08.2014 (2657 päivää sitten)
 • Sivua on katseltu: 3224 kertaa


Muuttopalvelu.org ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämän esittelysivun pysyvä osoite, niin sanottu kestolinkki, on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua EKA-kuljetuspalvelut sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

 1. Sirkka ja Seppo (Muuttopalvelu Pienesti)
 2. Eija Karjalainen (MR-Muutot)
 3. Asiakas (Kulmasta Kulmaan kuljetus- ja apumiespalvelu)
 4. B (City Muutot)
 5. Toinen ällistynyt (Muutto- ja Kuljetuspalvelu K Kontkanen)


Muuttopalvelu.org pitää kirjaa erilaisten muuttopalvelujen tarjoajista. Täältä löydät niin yritys- kuin kotimuuttojenkin tekijät.