Muuttopalvelu.org

Muutto suunnitteilla? Täältä löydät lähiseutusi muuttofirmat.


Olet täällä: Muuttoyritykset

Helsingin KTK Oy

Me kuljetamme kaiken

Helsingin KTK Oy tarjoaa erilaisia muuttopalveluita. Esimerkiksi Royal muutto -palvelussa asiakkaan tehtäväksi jää vain ilmoittaa muuttopäivä ja MasterMover hoitaa loput.

Puhelinvaihteen numero on 09 777 871 (ma–pe kello 8–16) ja sähköpostiosoite on mastermover@helsinginktk.fi.

Helsingin KTK:lta voi tilata pelkän muuttoauton kantajien ja kuljettajan kera, jolloin muuttajan tarvitsee itse vain pakata. Vaihtoehtoisesti muuttoa varten voi tilata pelkästään muuttolaatikkoja. Myös tilapäistä varastotilaa on vuokrattavissa. Ylimääräiset tavarat voidaan toimittaa kierrätykseen.

 • Paikkakunta:
 • Nettisivut: helsinginktk.fi
 • Osoite: Kankiraudantie 1, 00700 Helsinki
 • Huomioitavaa: Tavaroiden kuljetukset, kotimuutot Suomessa ja ulkomaille, irtaimiston varastointi, maa-aineksen verkkokauppa, hiekka- ja multakuljetukset, kierrätys, roska- ja talkoolavat, hinaukset ja nostot, veneennostot, penkkariajot
 • Tiedot lisättiin: 10.03.2013 (2235 päivää sitten)
 • Tiedot tarkistettiin: 08.09.2017 (593 päivää sitten)
 • Sivua on katseltu: 1819 kertaa


Muuttopalvelu.org ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä muuttoyritys mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä alan toimijan yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Helsingin KTK Oy" on saanut pisteet 7,0/10. Se on 1 arvostelun tulos.

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Helsingin KTK Oy sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

 1. Muuttaja (M.Parviainen)
 2. LINDA (Suomimuutto Oy)
 3. Marja-Liisa Helminen (Autoilija Sami Valtonen)
 4. olof.thoden (Raaseporin Muuttopalvelu)
 5. Ällistynyt (Muutto- ja Kuljetuspalvelu K Kontkanen)


Muuttopalvelu.org pitää kirjaa erilaisten muuttopalvelujen tarjoajista. Täältä löydät niin yritys- kuin kotimuuttojenkin tekijät.