Muuttopalvelu.org

Muutto suunnitteilla? Täältä löydät lähiseutusi muuttofirmat.


Olet täällä: Muuttoyritykset

Helsingin KTK Oy

Me kuljetamme kaiken

Helsingin KTK Oy tarjoaa erilaisia muuttopalveluita. Esimerkiksi Royal muutto -palvelussa asiakkaan tehtäväksi jää vain ilmoittaa muuttopäivä ja MasterMover hoitaa loput.

Puhelinvaihteen numero on 09 777 871 (ma–pe kello 8–16) ja sähköpostiosoite on mastermover@helsinginktk.fi.

Helsingin KTK:lta voi tilata pelkän muuttoauton kantajien ja kuljettajan kera, jolloin muuttajan tarvitsee itse vain pakata. Vaihtoehtoisesti muuttoa varten voi tilata pelkästään muuttolaatikkoja. Myös tilapäistä varastotilaa on vuokrattavissa. Ylimääräiset tavarat voidaan toimittaa kierrätykseen.

 • Paikkakunta:
 • Nettisivut: helsinginktk.fi
 • Osoite: Kankiraudantie 1, 00700 Helsinki
 • Huomioitavaa: Tavaroiden kuljetukset, kotimuutot Suomessa ja ulkomaille, irtaimiston varastointi, maa-aineksen verkkokauppa, hiekka- ja multakuljetukset, kierrätys, roska- ja talkoolavat, hinaukset ja nostot, veneennostot, penkkariajot
 • Tiedot lisättiin: 10.03.2013 (3360 päivää sitten)
 • Tiedot tarkistettiin: 08.09.2017 (1717 päivää sitten)
 • Sivua on katseltu: 2383 kertaa


Muuttopalvelu.org ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämän esittelysivun pysyvä osoite, niin sanottu kestolinkki, on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Helsingin KTK Oy" on saanut pisteet 7,0/10. Se on 1 arvostelun tulos.

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Helsingin KTK Oy sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

 1. Pettynyt (Suomalainen Salokanto Palvelut, Helsinki)
 2. Mika Immonen (Alfa Quality Moving)
 3. birgit ilmasti (Kuljetus Raine Roth)
 4. Sirkka ja Seppo (Muuttopalvelu Pienesti)
 5. Eija Karjalainen (MR-Muutot)


Muuttopalvelu.org pitää kirjaa erilaisten muuttopalvelujen tarjoajista. Täältä löydät niin yritys- kuin kotimuuttojenkin tekijät.