Muuttopalvelu.org

Muutto suunnitteilla? Täältä löydät lähiseutusi muuttofirmat.


Olet täällä: Muuttoyritykset

Helsingin Muutto ja Kuljetus

Helsingin Muutto ja Kuljetus Ky toimii Linnankoskenkadulta käsin. Sähköpostiosoite on mk@helsinginmuutto.fi, puhelinnumero 0400 431 238 ja faksinumero 09 497 061.

 • Paikkakunta:
 • Nettisivut: helsinginmuutto.fi
 • Osoite: Linnankoskenkatu 3 A 2 B, 00250 Helsinki
 • Huomioitavaa: Kaikenkokoiset muutot, muuttolaatikoiden vuokraukset, kalusteiden purku ja kasaus, muuttokuljetukset, myös yksittäisten huonekalujen kuljetukset, kaatopaikkakuljetukset
 • Tiedot lisättiin: 11.03.2013 (2234 päivää sitten)
 • Tiedot tarkistettiin: 16.06.2015 (1408 päivää sitten)
 • Sivua on katseltu: 2546 kertaa


Muuttopalvelu.org ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä muuttoyritys mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä alan toimijan yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Helsingin Muutto ja Kuljetus sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

 1. Muuttaja (M.Parviainen)
 2. LINDA (Suomimuutto Oy)
 3. Marja-Liisa Helminen (Autoilija Sami Valtonen)
 4. olof.thoden (Raaseporin Muuttopalvelu)
 5. Ällistynyt (Muutto- ja Kuljetuspalvelu K Kontkanen)


Muuttopalvelu.org pitää kirjaa erilaisten muuttopalvelujen tarjoajista. Täältä löydät niin yritys- kuin kotimuuttojenkin tekijät.