Muuttopalvelu.org

Muutto suunnitteilla? Täältä löydät lähiseutusi muuttofirmat.


: Muuttoyritykset

Hemmon Kuljetus

Hemmolla homma hoituu!

Hemmon Kuljetus Oy toimii Turun, Kaarinan, Raision ja Naantalin alueella. Puhelinnumerot ovat 0400 225 788 (Laura Laaksonen) ja 045 677 3304 (Ossi Aatola) sekä sähköpostiosoitteet laura.laaksonen@hemmonkuljetus.fi sekä ossi.aatola@hemmonkuljetus.fi. Osoite ja karttakuva ovat Hemmon Kuljetuksen postiosoitteet.

 • Paikkakunta:
 • Nettisivut: muuttoturku.com
 • Osoite: Voimakatu 14 (ovi 3), 20520 Turku
 • Huomioitavaa:
 • Tiedot lisättiin: 11.03.2013 (2386 päivää sitten)
 • Tiedot tarkistettiin: 18.03.2015 (1649 päivää sitten)
 • Sivua on katseltu: 3393 kertaa


Muuttopalvelu.org ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä muuttoyritys mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä alan toimijan yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Hemmon Kuljetus" on saanut pisteet 6,8/10. Se on 5 arvostelun tulos.

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Hemmon Kuljetus sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

 1. LIINA LILL (M.Parviainen)
 2. Muuttaja (M.Parviainen)
 3. LINDA (Suomimuutto Oy)
 4. Marja-Liisa Helminen (Autoilija Sami Valtonen)
 5. olof.thoden (Raaseporin Muuttopalvelu)


Muuttopalvelu.org pitää kirjaa erilaisten muuttopalvelujen tarjoajista. Täältä löydät niin yritys- kuin kotimuuttojenkin tekijät.