Muuttopalvelu.org

Muutto suunnitteilla? Täältä löydät lähiseutusi muuttofirmat.


Olet täällä: Muuttoyritykset

Hoikankuljetus ky

Hoikankuljetus ky toimii Rautalammilta käsin. Puhelinnumero on 044 751 4555 ja sähköpostiosoite posti@hoikankuljetus.fi.

Hoikankuljetus tarjoaa monipuolista kuljetus- ja muuttopalvelua Pohjois-Savon alueelta koko Suomen alueelle. Muuttoja voidaan tehdä esimerkiksi Rautalammen, Suonenjoen, Pieksämäen, Kuopion, Konneveden ja Tervon alueella, myös lyhyellä varoitusajalla muillekin paikkakunnille ympäri maata.

Hintaesimerkkejä: auto ja kuljettaja Kuopion sisällä: 160€ / yksiö, 280€ / kaksio ja 380€ / kolmio. Muutto Kuopiosta Helsinkiin on arviolta 800€, mutta pitkän matkan muuttohinta sovitaan tapauskohtaisesti. Muuttojen lisäksi yritys tarjoaa kantoapua, myös pakkausapua, sekä muuttolaatikoita, pakkaustarvikkeita, nokkakärryn, peräkärryn, auton, jne.

 • Paikkakunta:
 • Nettisivut: hoikankuljetus.fi
 • Osoite: Vehkamurrontie 85, 77700 Rautalampi
 • Huomioitavaa: Muuttopalvelut, kantoapu ja pakkausapu, vuokrattava muuttoauto, muuttolaatikot, nokkakärryt ja pumppukärryt
 • Tiedot lisättiin: 11.03.2013 (3359 päivää sitten)
 • Tiedot tarkistettiin: 08.09.2017 (1717 päivää sitten)
 • Sivua on katseltu: 2410 kertaa


Muuttopalvelu.org ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämän esittelysivun pysyvä osoite, niin sanottu kestolinkki, on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Hoikankuljetus ky" on saanut pisteet 7,5/10. Se on 2 arvostelun tulos.

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Hoikankuljetus ky sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

 1. Pettynyt (Suomalainen Salokanto Palvelut, Helsinki)
 2. Mika Immonen (Alfa Quality Moving)
 3. birgit ilmasti (Kuljetus Raine Roth)
 4. Sirkka ja Seppo (Muuttopalvelu Pienesti)
 5. Eija Karjalainen (MR-Muutot)


Muuttopalvelu.org pitää kirjaa erilaisten muuttopalvelujen tarjoajista. Täältä löydät niin yritys- kuin kotimuuttojenkin tekijät.