Muuttopalvelu.org

Muutto suunnitteilla? Täältä löydät lähiseutusi muuttofirmat.


Olet täällä: Muuttoyritykset

Interim Oy

Muuttopalvelut

Interim Oy hoitaa muutot ja kuljetukset. Puhelinnumerot ovat (014) 373 1523 ja 0400 547 811. Sähköpostiosoite on rk@interim.fi. Hintatarjouksen voi saada tunti-, kilometri- tai kokonaishintana. Interim toimii koko Suomen alueella ja erityisesti Jyväskylän seudulla sekä Keski-Suomessa.

 • Paikkakunta:
 • Nettisivut: interim.fi
 • Osoite: Saarenkyläntie 22, 40950 Muurame
 • Huomioitavaa: Koti-, toimisto- ja yritysmuutot, varastotilan ja muuttolaatikoiden vuokraus, pakkauspalvelu, kalusteiden ja kodinkoneiden sekä valaisimien asennukset, ylimääräisen tavaran poisvienti
 • Tiedot lisättiin: 12.03.2013 (3358 päivää sitten)
 • Tiedot tarkistettiin: 27.01.2014 (3037 päivää sitten)
 • Sivua on katseltu: 2519 kertaa


Muuttopalvelu.org ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämän esittelysivun pysyvä osoite, niin sanottu kestolinkki, on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Interim Oy" on saanut pisteet 10,0/10. Se on 1 arvostelun tulos.

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Interim Oy sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

 1. Pettynyt (Suomalainen Salokanto Palvelut, Helsinki)
 2. Mika Immonen (Alfa Quality Moving)
 3. birgit ilmasti (Kuljetus Raine Roth)
 4. Sirkka ja Seppo (Muuttopalvelu Pienesti)
 5. Eija Karjalainen (MR-Muutot)


Muuttopalvelu.org pitää kirjaa erilaisten muuttopalvelujen tarjoajista. Täältä löydät niin yritys- kuin kotimuuttojenkin tekijät.