Muuttopalvelu.org

Muutto suunnitteilla? Täältä löydät lähiseutusi muuttofirmat.


Olet täällä: Muuttoyritykset

JJ-Trans Oy

Hoitaa kaikki kuljetuksesi

JJ-Trans Oy hoitaa kaikenlaisia kuljetuksia, myös muuttokuljetuksia ja kodinkoneiden kuljetuksia, kierrätyspalveluita ja metalli- sekä SER-romun noutoja. Myös muuttolaatikot. Puhelinnumero on 050 501 8060 (Kimmo Laineaho). Sähköpostiosoite on info@jjtrans.fi.

 • Paikkakunta:
 • Nettisivut: jjtrans.fi
 • Osoite: Veistokatu 18, 53500 Lappeenranta
 • Huomioitavaa: Kuljetuspalvelut, muuttokuljetukset, muuttolaatikot, kierrätyspalvelut, kodinkonekuljetukset, tavarakuljetukset, pakettiautokuljetukset
 • Tiedot lisättiin: 13.03.2013 (3393 päivää sitten)
 • Tiedot tarkistettiin: 13.03.2013 (3393 päivää sitten)
 • Sivua on katseltu: 3124 kertaa


Muuttopalvelu.org ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämän esittelysivun pysyvä osoite, niin sanottu kestolinkki, on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua JJ-Trans Oy sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

 1. Pettynyt (Suomalainen Salokanto Palvelut, Helsinki)
 2. Mika Immonen (Alfa Quality Moving)
 3. birgit ilmasti (Kuljetus Raine Roth)
 4. Sirkka ja Seppo (Muuttopalvelu Pienesti)
 5. Eija Karjalainen (MR-Muutot)


Muuttopalvelu.org pitää kirjaa erilaisten muuttopalvelujen tarjoajista. Täältä löydät niin yritys- kuin kotimuuttojenkin tekijät.