Muuttopalvelu.org

Muutto suunnitteilla? Täältä löydät lähiseutusi muuttofirmat.


Olet täällä: Muuttoyritykset

Kuljetus Ilpo Niemi

Meijän Ilpo muuttaa - kuljettaa

Kuljetus Ilpo Niemi toimii Tampereelta käsin. Puhelinnumero on 0400 633 663, faksinumero 03 363 3663 ja sähköpostiosoite kuljetus@kuljetusilponiemi.fi.

 • Paikkakunta:
 • Nettisivut: kuljetusilponiemi.fi
 • Osoite: Portaankorvankatu 3, 33820 Tampere
 • Huomioitavaa: Kuljetuspalvelut ja muuttopalvelut: kotimuutot, yritysmuutot, muuttolaatikot, pakkauspalvelut ja kalusteiden purku sekä asennus. Myös apumiespalvelut, sisäiset muutot ja arkistomuutot sekä cityvarasto
 • Tiedot lisättiin: 12.03.2013 (4122 päivää sitten)
 • Tiedot tarkistettiin: 12.03.2013 (4122 päivää sitten)
 • Sivua on katseltu: 3533 kertaa


Muuttopalvelu.org ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämän esittelysivun pysyvä osoite, niin sanottu kestolinkki, on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Kuljetus Ilpo Niemi sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

 1. ei ikinä (Kuljetus Reen Oy)
 2. Päivi (SB-Palvelut)
 3. Ali (Suomalainen Salokanto Palvelut, Tampere)
 4. "Muuttotiimi" (Suomalainen Salokanto Palvelut, Helsinki)
 5. Jorma (Suomalainen Salokanto Palvelut, Helsinki)


Muuttopalvelu.org pitää kirjaa erilaisten muuttopalvelujen tarjoajista. Täältä löydät niin yritys- kuin kotimuuttojenkin tekijät.