Muuttopalvelu.org

Muutto suunnitteilla? Täältä löydät lähiseutusi muuttofirmat.


Olet täällä: Muuttoyritykset

Kuljetus- ja muuttopalvelu Orava

Kuljetus- ja muuttopalvelu Orava Oy on Salosta käsin toimiva yritys. Puhelinnumero on 0400-120786 (Mika Järvi) ja sähköpostiosoite orava@kuljetusorava.fi. Varikko, jossa on mm. muuttolaatikot, sijaitsee Salossa Tehdaskadulla.

 • Paikkakunta:
 • Nettisivut: kuljetusorava.fi
 • Osoite: Alastuvankatu 2 a 4, 24240 Salo
 • Huomioitavaa: Muutot ja muuttokuljetukset yksityisille ja yrityksille koko Suomen alueella, myös muuttolaatikot ja loppusiivoukset
 • Tiedot lisättiin: 13.03.2013 (2352 päivää sitten)
 • Tiedot tarkistettiin: 13.03.2013 (2352 päivää sitten)
 • Sivua on katseltu: 3377 kertaa


Muuttopalvelu.org ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä muuttoyritys mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä alan toimijan yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Kuljetus- ja muuttopalvelu Orava" on saanut pisteet 6,4/10. Se on 7 arvostelun tulos.

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Kuljetus- ja muuttopalvelu Orava sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

 1. Muuttaja (M.Parviainen)
 2. LINDA (Suomimuutto Oy)
 3. Marja-Liisa Helminen (Autoilija Sami Valtonen)
 4. olof.thoden (Raaseporin Muuttopalvelu)
 5. Ällistynyt (Muutto- ja Kuljetuspalvelu K Kontkanen)


Muuttopalvelu.org pitää kirjaa erilaisten muuttopalvelujen tarjoajista. Täältä löydät niin yritys- kuin kotimuuttojenkin tekijät.