Muuttopalvelu.org

Muutto suunnitteilla? Täältä löydät lähiseutusi muuttofirmat.


Olet täällä: Muuttoyritykset

Kuljetus Knuuti

Kuljetus Knuuti on kuopiolainen yritys. Yrityksen henkilökunta on parhaiten tavoitettavissa puhelimitse. Puhelinnumerot ovat 040 565 2078 (Karo) ja 050 573 0042 (Markku). Sähköpostiosoite on info@kuljetusknuuti.fi. Kuljetusliike tekee muuttokuljetuksia laidasta laitaan ja vuokraa muuttolaatikoita, toteuttaa myös avaimet käteen -muuttoja.

 • Paikkakunta:
 • Nettisivut: kuljetusknuuti.fi
 • Osoite: Kivikkotie 17, 70700 Kuopio
 • Huomioitavaa: Muutot, kappaletavarakuljetukset ja elintarvikekuljetukset
 • Tiedot lisättiin: 13.03.2013 (2261 päivää sitten)
 • Tiedot tarkistettiin: 13.03.2013 (2261 päivää sitten)
 • Sivua on katseltu: 2297 kertaa


Muuttopalvelu.org ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä muuttoyritys mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä alan toimijan yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Kuljetus Knuuti sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

 1. Muuttaja (M.Parviainen)
 2. LINDA (Suomimuutto Oy)
 3. Marja-Liisa Helminen (Autoilija Sami Valtonen)
 4. olof.thoden (Raaseporin Muuttopalvelu)
 5. Ällistynyt (Muutto- ja Kuljetuspalvelu K Kontkanen)


Muuttopalvelu.org pitää kirjaa erilaisten muuttopalvelujen tarjoajista. Täältä löydät niin yritys- kuin kotimuuttojenkin tekijät.