Muuttopalvelu.org

Muutto suunnitteilla? Täältä löydät lähiseutusi muuttofirmat.


Olet täällä: Muuttoyritykset

Kuljetus Scandia Cargo

Kuljetus Scandia Cargo on kuopiolainen yritys. Yritys hoitaa muuttokuljetuksia ja toteuttaa muuttoja, hoitaa nouto- ja jakelupalvelut ja pika- sekä kotiinjakelut. Puhelinnumero on (017) 262 1212, faksinumero (017) 262 0932 ja sähköpostiosoite info@scandiacargo.fi.

 • Paikkakunta:
 • Osoite: Vuorikatu 33, 70100 Kuopio
 • Huomioitavaa: Muuttokuljetukset ja muuttojen toteuttamiset
 • Tiedot lisättiin: 13.03.2013 (2261 päivää sitten)
 • Tiedot tarkistettiin: 13.03.2013 (2261 päivää sitten)
 • Sivua on katseltu: 2718 kertaa


Muuttopalvelu.org ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä muuttoyritys mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä alan toimijan yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Kuljetus Scandia Cargo sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

 1. Muuttaja (M.Parviainen)
 2. LINDA (Suomimuutto Oy)
 3. Marja-Liisa Helminen (Autoilija Sami Valtonen)
 4. olof.thoden (Raaseporin Muuttopalvelu)
 5. Ällistynyt (Muutto- ja Kuljetuspalvelu K Kontkanen)


Muuttopalvelu.org pitää kirjaa erilaisten muuttopalvelujen tarjoajista. Täältä löydät niin yritys- kuin kotimuuttojenkin tekijät.