Muuttopalvelu.org

Muutto suunnitteilla? Täältä löydät lähiseutusi muuttofirmat.


: Muuttoyritykset

Kuljetuskengurut

Muutot ja kuljetukset ammattitaidolla.

Kuljetuskengurut Oy tekee muuttoja esimerkiksi Helsinkiin, Espooseen ja Vantaalle, mutta myös muualle maahan. Lisätietoja muuttopalveluista saa soittamalla arkipäivänä numeroon 020 501 4000 kello 8–17 välisenä aikana. Sähköpostiosoite on toimisto@kuljetuskengurut.fi.

Hintaesimerkkejä: kuorma-auto ja kaksi muuttomiestä tunniksi arkipäivänä: 120€ (arkipäivänä), tai viikonloppuna: 159€. Lisäksi muuton yhteydessä voidaan asentaa pyykinpesukone (25€) ja tiskikone (35€). Muuttojen lisäksi KuljetusKengurut tekee pk-seudulla yksittäisten tavaroiden, kuten sänkyjen, pyykinpesukoneiden ja sohvien, kuljetuksia.

 • Paikkakunta:
 • Nettisivut: kuljetuskengurut.fi/
 • Osoite:
 • Huomioitavaa:
 • Tiedot lisättiin: 08.09.2017 (744 päivää sitten)
 • Tiedot tarkistettiin: 08.09.2017 (744 päivää sitten)
 • Sivua on katseltu: 1165 kertaa


Muuttopalvelu.org ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä muuttoyritys mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä alan toimijan yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Kuljetuskengurut" on saanut pisteet 8,0/10. Se on 2 arvostelun tulos.

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Kuljetuskengurut sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

 1. LIINA LILL (M.Parviainen)
 2. Muuttaja (M.Parviainen)
 3. LINDA (Suomimuutto Oy)
 4. Marja-Liisa Helminen (Autoilija Sami Valtonen)
 5. olof.thoden (Raaseporin Muuttopalvelu)


Muuttopalvelu.org pitää kirjaa erilaisten muuttopalvelujen tarjoajista. Täältä löydät niin yritys- kuin kotimuuttojenkin tekijät.