Muuttopalvelu.org

Muutto suunnitteilla? Täältä löydät lähiseutusi muuttofirmat.


Olet täällä: Muuttoyritykset

Kuljetuskengurut

Muutot ja kuljetukset ammattitaidolla.

Kuljetuskengurut Oy tekee muuttoja esimerkiksi Helsinkiin, Espooseen ja Vantaalle, mutta myös muualle maahan. Lisätietoja muuttopalveluista saa soittamalla arkipäivänä numeroon 020 501 4000 kello 8–17 välisenä aikana. Sähköpostiosoite on toimisto@kuljetuskengurut.fi.

Hintaesimerkkejä: kuorma-auto ja kaksi muuttomiestä tunniksi arkipäivänä: 120€ (arkipäivänä), tai viikonloppuna: 159€. Lisäksi muuton yhteydessä voidaan asentaa pyykinpesukone (25€) ja tiskikone (35€). Muuttojen lisäksi KuljetusKengurut tekee pk-seudulla yksittäisten tavaroiden, kuten sänkyjen, pyykinpesukoneiden ja sohvien, kuljetuksia.

 • Paikkakunta:
 • Nettisivut: kuljetuskengurut.fi/
 • Osoite: Säynäslahdentie 12 B, 00560 Helsinki
 • Huomioitavaa: Yrityksen nettisivuilla on lomake, jolla voi lähettää tarjouspyynnön. Sitä varten tarvitaan tiedot lähtöpaikasta ja määränpäästä, sekä onko hissi käytettävissä, missä kiinteistön kerroksessa kohteet sijaitsevat jne.
 • Tiedot lisättiin: 08.09.2017 (2205 päivää sitten)
 • Tiedot tarkistettiin: 08.09.2017 (2205 päivää sitten)
 • Sivua on katseltu: 2317 kertaa


Muuttopalvelu.org ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämän esittelysivun pysyvä osoite, niin sanottu kestolinkki, on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Kuljetuskengurut" on saanut pisteet 7,2/10. Se on 6 arvostelun tulos.

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Kuljetuskengurut sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

 1. "Muuttotiimi" (Suomalainen Salokanto Palvelut, Helsinki)
 2. Jorma (Suomalainen Salokanto Palvelut, Helsinki)
 3. Tyytyväinen muuttaja Männistöstä (M.Parviainen)
 4. Pettynyt (Suomalainen Salokanto Palvelut, Helsinki)
 5. Mika Immonen (Alfa Quality Moving)


Muuttopalvelu.org pitää kirjaa erilaisten muuttopalvelujen tarjoajista. Täältä löydät niin yritys- kuin kotimuuttojenkin tekijät.