Muuttopalvelu.org

Muutto suunnitteilla? Täältä löydät lähiseutusi muuttofirmat.


Olet täällä: Muuttoyritykset

Kuljetusliike V. Mönkkönen

Kuljetusliike V. Mönkkönen Oy on helsinkiläinen muuttoihin ja kuljetuksiin erikoistunut perheyritys. Sen puhelinnumero on (09) 563 2713 ja faksinumero (09) 563 2757. Sähköpostiosoite on info@kuljetusliikemonkkonen.net.

 • Paikkakunta:
 • Nettisivut: kuljetusliikemonkkonen.fi
 • Osoite: Runonlaulajantie 57 B, 00420 Helsinki
 • Huomioitavaa: Kassakaappikuljetukset, kone- ja elektroniikkakuljetukset, yritysmuutot, moottoripyöräkuljetukset ja porraskiipijäsiirrot
 • Tiedot lisättiin: 13.03.2013 (2232 päivää sitten)
 • Tiedot tarkistettiin: 13.03.2013 (2232 päivää sitten)
 • Sivua on katseltu: 1977 kertaa


Muuttopalvelu.org ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä muuttoyritys mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä alan toimijan yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Kuljetusliike V. Mönkkönen" on saanut pisteet 7,0/10. Se on 1 arvostelun tulos.

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Kuljetusliike V. Mönkkönen sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

 1. Muuttaja (M.Parviainen)
 2. LINDA (Suomimuutto Oy)
 3. Marja-Liisa Helminen (Autoilija Sami Valtonen)
 4. olof.thoden (Raaseporin Muuttopalvelu)
 5. Ällistynyt (Muutto- ja Kuljetuspalvelu K Kontkanen)


Muuttopalvelu.org pitää kirjaa erilaisten muuttopalvelujen tarjoajista. Täältä löydät niin yritys- kuin kotimuuttojenkin tekijät.