Muuttopalvelu.org

Muutto suunnitteilla? Täältä löydät lähiseutusi muuttofirmat.


Olet täällä: Muuttoyritykset

Kuljetuspalvelu Vatiala Oy

Kuljetusliike Pirkanmaalta

Kuljetuspalvelu Vatiala Oy toimii Kangasalalta käsin. Puhelinnumerot ovat 03 364 2990 ja 0400 231 340 sekä faksinumero 03 364 2991. Sähköpostiosoite on pauli.lehtonen@kuljetuspalveluvatiala.fi. Yritys tarjoaa erilaisia kuljetus- ja muuttopalveluita luotettavasti ja kustannustehokkaasti.

 • Paikkakunta:
 • Nettisivut: kuljetuspalveluvatiala.fi
 • Osoite: Veturitie 16, 36240 Kangasala
 • Huomioitavaa: Piano- ja flyygelikuljetukset, kopiokoneiden kuljetukset, kassakaappikuljetukset, taidekuljetukset, yritysmuutot, muuttopalvelut, muuttolaatikoiden vuokraus ja varastointipalvelut
 • Tiedot lisättiin: 11.03.2013 (4093 päivää sitten)
 • Tiedot tarkistettiin: 11.03.2013 (4093 päivää sitten)
 • Sivua on katseltu: 3794 kertaa


Muuttopalvelu.org ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämän esittelysivun pysyvä osoite, niin sanottu kestolinkki, on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Kuljetuspalvelu Vatiala Oy" on saanut pisteet 8,3/10. Se on 12 arvostelun tulos.

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Kuljetuspalvelu Vatiala Oy sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

 1. ei ikinä (Kuljetus Reen Oy)
 2. Päivi (SB-Palvelut)
 3. Ali (Suomalainen Salokanto Palvelut, Tampere)
 4. "Muuttotiimi" (Suomalainen Salokanto Palvelut, Helsinki)
 5. Jorma (Suomalainen Salokanto Palvelut, Helsinki)


Muuttopalvelu.org pitää kirjaa erilaisten muuttopalvelujen tarjoajista. Täältä löydät niin yritys- kuin kotimuuttojenkin tekijät.