Muuttopalvelu.org

Muutto suunnitteilla? Täältä löydät lähiseutusi muuttofirmat.


Olet täällä: Muuttoyritykset

Kuljetustähti

Muuttopalvelut ja pikakuljetukset luotettavasti

Kuljetustähti toimii Lappeenrannasta käsin. Puhelinnumero on 0400 863 950 (Pasi Laukkanen) ja sähköpostiosoite info@kuljetustahti.fi. Kuljetuspalveluita tarjotaan yksityisille ja yrityksille viikonpäivästä ja kellonajasta riippumatta.

 • Paikkakunta:
 • Nettisivut: kuljetustahti.fi
 • Osoite: Närekatu 5, 53810 Lappeenranta
 • Huomioitavaa: Sopimuskuljetukset, muuttokuljetukset, pikakuljetukset
 • Tiedot lisättiin: 11.03.2013 (2291 päivää sitten)
 • Tiedot tarkistettiin: 30.09.2015 (1357 päivää sitten)
 • Sivua on katseltu: 3518 kertaa


Muuttopalvelu.org ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä muuttoyritys mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä alan toimijan yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Kuljetustähti" on saanut pisteet 7,9/10. Se on 11 arvostelun tulos.

Mielipiteet

Jasper S 03. päivä heinäkuuta 2015

Erittäin hyvää palvelua! Yhdellä puhelinsoitolla sai käyttöön ison auton ja yhden muuttomiehen. Pasi hoitaa hommansa erinomaisesti; juttua lentää ja tavara liikkuu ripeään tahtiin. Ei voi kuin suositella :) P.S. Ja oli Lappeenrannan alueen halvin hinta ja tähän astisista muuttopalveluista myös laadukkain.

Christina & Karin Leinonen 28. päivä syyskuuta 2016

Karin & Christina 27.9.2016

Muutto Helsingistä Lappeenrantaan. Kuljetustähdeltä saimme joustavasti muuttolaatikot ja palvelu oli äärettömän asiantuntevaa, ystävällistä sekä huomioivaa. Muutto eteni täysin suunnitelman mukaisesti aikataulussa, ilman mitään ongelmia. Ei häslinkiä, eikä kiireen tuntua vaikka muutto itsessään sujui ripeästi. Erittäin luotettava sekä hinnaltaan hyvä. Ikinä ei ole muutto ollut näin leppoisaa ja helppoa kuin teidän kanssanne. Voimme lämpimästi suositella ja tulemme suosittelemaan Kuljetustähteä jatkossa ystävillemme. Kiitos vielä kerran Pasi, jos näet tämän.

AP 17. päivä maaliskuuta 2018

Lappeenrannan ykkösmuuttopalvelu!

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Kuljetustähti sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

 1. Muuttaja (M.Parviainen)
 2. LINDA (Suomimuutto Oy)
 3. Marja-Liisa Helminen (Autoilija Sami Valtonen)
 4. olof.thoden (Raaseporin Muuttopalvelu)
 5. Ällistynyt (Muutto- ja Kuljetuspalvelu K Kontkanen)


Muuttopalvelu.org pitää kirjaa erilaisten muuttopalvelujen tarjoajista. Täältä löydät niin yritys- kuin kotimuuttojenkin tekijät.