Muuttopalvelu.org

Muutto suunnitteilla? Täältä löydät lähiseutusi muuttofirmat.


Olet täällä: Muuttoyritykset

Kuljetustähti

Muuttopalvelut ja pikakuljetukset luotettavasti

Kuljetustähti toimii Lappeenrannasta käsin. Puhelinnumero on 0400 863 950 (Pasi Laukkanen) ja sähköpostiosoite info@kuljetustahti.fi. Kuljetuspalveluita tarjotaan yksityisille ja yrityksille viikonpäivästä ja kellonajasta riippumatta.

 • Paikkakunta:
 • Nettisivut: kuljetustahti.fi
 • Osoite: Närekatu 5, 53810 Lappeenranta
 • Huomioitavaa: Sopimuskuljetukset, muuttokuljetukset, pikakuljetukset
 • Tiedot lisättiin: 11.03.2013 (2412 päivää sitten)
 • Tiedot tarkistettiin: 30.09.2015 (1479 päivää sitten)
 • Sivua on katseltu: 3856 kertaa


Muuttopalvelu.org ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämän esittelysivun pysyvä osoite, niin sanottu kestolinkki, on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Kuljetustähti" on saanut pisteet 8,0/10. Se on 12 arvostelun tulos.

Mielipiteet

Jasper S 03. päivä heinäkuuta 2015

Erittäin hyvää palvelua! Yhdellä puhelinsoitolla sai käyttöön ison auton ja yhden muuttomiehen. Pasi hoitaa hommansa erinomaisesti; juttua lentää ja tavara liikkuu ripeään tahtiin. Ei voi kuin suositella :) P.S. Ja oli Lappeenrannan alueen halvin hinta ja tähän astisista muuttopalveluista myös laadukkain.

Christina & Karin Leinonen 28. päivä syyskuuta 2016

Karin & Christina 27.9.2016

Muutto Helsingistä Lappeenrantaan. Kuljetustähdeltä saimme joustavasti muuttolaatikot ja palvelu oli äärettömän asiantuntevaa, ystävällistä sekä huomioivaa. Muutto eteni täysin suunnitelman mukaisesti aikataulussa, ilman mitään ongelmia. Ei häslinkiä, eikä kiireen tuntua vaikka muutto itsessään sujui ripeästi. Erittäin luotettava sekä hinnaltaan hyvä. Ikinä ei ole muutto ollut näin leppoisaa ja helppoa kuin teidän kanssanne. Voimme lämpimästi suositella ja tulemme suosittelemaan Kuljetustähteä jatkossa ystävillemme. Kiitos vielä kerran Pasi, jos näet tämän.

AP 17. päivä maaliskuuta 2018

Lappeenrannan ykkösmuuttopalvelu!

Jarmo Sipilä 29. päivä syyskuuta 2019

29.9.2019
Muutto sujui loistavasti Pasin ammattitaidolla samoin hyvän apumiehen kanssa. Toinen muutto meillä, kun on käytetty tämän firman palvelua ja suosittelemme lämpimästi muillekin muuttajille kyseistä firmaa. Hyvää syksyn jatkoa molemmille
meitä auttaneille miehille ja kiitos hyvästä palvelusta. Jarmo ja Päivi Sipilä

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Kuljetustähti sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

 1. Jarmo Sipilä (Kuljetustähti)
 2. LIINA LILL (M.Parviainen)
 3. Muuttaja (M.Parviainen)
 4. LINDA (Suomimuutto Oy)
 5. Marja-Liisa Helminen (Autoilija Sami Valtonen)


Muuttopalvelu.org pitää kirjaa erilaisten muuttopalvelujen tarjoajista. Täältä löydät niin yritys- kuin kotimuuttojenkin tekijät.