Muuttopalvelu.org

Muutto suunnitteilla? Täältä löydät lähiseutusi muuttofirmat.


Olet täällä: Muuttoyritykset

met ÄS-SÄ Oy

met ÄS-SÄ Oy toimii Oulusta käsin. Yhteydenotot, kuljetustilaukset ja tarjouspyynnöt voi tehdä soittamalla numeroon 044 024 3244 ja lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@metassa.fi. Yrityksen varasto sijaitsee Tapsitiellä, Ruskon teollisuusalueella. Avoinna arkisin kello 9–17.

 • Paikkakunta:
 • Nettisivut: metassa.fi
 • Osoite: Holstinmutka 32, 90820 Kello
 • Huomioitavaa: Kuljetuspalvelut, muuttoihin liittyvät palvelut, kappaletavarakuljetukset, elintarvikekuljetukset, auton vuokraus ja kuormalavapalvelut. Myös hiekoitussepeli
 • Tiedot lisättiin: 11.03.2013 (3558 päivää sitten)
 • Tiedot tarkistettiin: 11.03.2013 (3558 päivää sitten)
 • Sivua on katseltu: 2710 kertaa


Muuttopalvelu.org ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämän esittelysivun pysyvä osoite, niin sanottu kestolinkki, on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"met ÄS-SÄ Oy" on saanut pisteet 7,0/10. Se on 1 arvostelun tulos.

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua met ÄS-SÄ Oy sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

 1. Jorma (Suomalainen Salokanto Palvelut, Helsinki)
 2. Tyytyväinen muuttaja Männistöstä (M.Parviainen)
 3. Pettynyt (Suomalainen Salokanto Palvelut, Helsinki)
 4. Mika Immonen (Alfa Quality Moving)
 5. birgit ilmasti (Kuljetus Raine Roth)


Muuttopalvelu.org pitää kirjaa erilaisten muuttopalvelujen tarjoajista. Täältä löydät niin yritys- kuin kotimuuttojenkin tekijät.