Muuttopalvelu.org

Muutto suunnitteilla? Täältä löydät lähiseutusi muuttofirmat.


Olet täällä: Muuttoyritykset

Mikkosen Kuljetus

Mikkosen Kuljetus Ky on yritys Heinävedeltä. Sähköpostiosoite on posti@kuljetusmikkonen.fi ja myynti- sekä kuljetusasioissa puhelinnumero 0400 278 345 (Jukka Mikkonen). Mikkosen Kuljetus hoitaa muutot kuorma-autolla ja pakettiautolla.

 • Paikkakunta:
 • Nettisivut: kuljetusmikkonen.fi
 • Osoite: Takalantie 8, 79700 Heinävesi
 • Huomioitavaa: Kuljetukset, muutot, hinaukset, tienhoito, vaihtolavat ja roskalavat, vesisäiliö ja vedenajot, maa-ainesajot, kahmarityöt sekä nostot
 • Tiedot lisättiin: 14.03.2013 (2319 päivää sitten)
 • Tiedot tarkistettiin: 22.08.2014 (1793 päivää sitten)
 • Sivua on katseltu: 2452 kertaa


Muuttopalvelu.org ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä muuttoyritys mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä alan toimijan yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Mikkosen Kuljetus sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

 1. Muuttaja (M.Parviainen)
 2. LINDA (Suomimuutto Oy)
 3. Marja-Liisa Helminen (Autoilija Sami Valtonen)
 4. olof.thoden (Raaseporin Muuttopalvelu)
 5. Ällistynyt (Muutto- ja Kuljetuspalvelu K Kontkanen)


Muuttopalvelu.org pitää kirjaa erilaisten muuttopalvelujen tarjoajista. Täältä löydät niin yritys- kuin kotimuuttojenkin tekijät.