Muuttopalvelu.org

Muutto suunnitteilla? Täältä löydät lähiseutusi muuttofirmat.


Olet täällä: Muuttoyritykset

Muutot ja Kuljetukset Heikki Hietala

Heikki hoitaa muutot ja kuljetukset

Muutot ja Kuljetukset Heikki Hietala Oy toimii Kouvolasta käsin. Puhelinnumero on (05) 321 3151, matkapuhelimen numero 040 901 1200 ja faksinumero (05) 321 3153. Sähköpostiosoite on info@muuttajat.net.

 • Paikkakunta:
 • Nettisivut: muuttajat.net
 • Osoite: Tehontie 17, 45200 Kouvola
 • Huomioitavaa: Täyden palvelun muutot, muuttoauto ja kuljettaja, ulkomaan muutot, muuttolaatikot, sopimuskuljetukset sekä jakelukuljetukset
 • Tiedot lisättiin: 12.03.2013 (2290 päivää sitten)
 • Tiedot tarkistettiin: 12.03.2013 (2290 päivää sitten)
 • Sivua on katseltu: 3695 kertaa


Muuttopalvelu.org ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä muuttoyritys mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä alan toimijan yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Muutot ja Kuljetukset Heikki Hietala sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

 1. Muuttaja (M.Parviainen)
 2. LINDA (Suomimuutto Oy)
 3. Marja-Liisa Helminen (Autoilija Sami Valtonen)
 4. olof.thoden (Raaseporin Muuttopalvelu)
 5. Ällistynyt (Muutto- ja Kuljetuspalvelu K Kontkanen)


Muuttopalvelu.org pitää kirjaa erilaisten muuttopalvelujen tarjoajista. Täältä löydät niin yritys- kuin kotimuuttojenkin tekijät.