Muuttopalvelu.org

Muutto suunnitteilla? Täältä löydät lähiseutusi muuttofirmat.


Olet täällä: Muuttoyritykset

Muutto- ja Kuljetuspalvelu K Kontkanen

Muutto- ja Kuljetuspalvelu Kari Kontkanen toimii Kuopiosta käsin. Puhelinnumero on 0400 279 000. Käytössä on kevyt kuorma-auto.

 • Paikkakunta:
 • Osoite: Niittytie 7, 70700 Kuopio
 • Huomioitavaa: Tekee muuttokuljetuksia, hoitaa jakelukuljetuksia, kappaletavarakuljetuksia, tarjoaa kantoapua, myös muuttolaatikot
 • Tiedot lisättiin: 12.03.2013 (3440 päivää sitten)
 • Tiedot tarkistettiin: 29.08.2015 (2541 päivää sitten)
 • Sivua on katseltu: 7492 kertaa


Muuttopalvelu.org ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämän esittelysivun pysyvä osoite, niin sanottu kestolinkki, on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Muutto- ja Kuljetuspalvelu K Kontkanen" on saanut pisteet 3,5/10. Se on 12 arvostelun tulos.

Mielipiteet

Pettynyt 08. päivä syyskuuta 2017

Huono kokemus en suosittele kenellekään, jos vaan on joku muu ketä käyttää muutossa niin ei tätä.

Ällistynyt 30. päivä maaliskuuta 2018

Prisman pihaan lapsiperhepaikalle parkkeerasi auton, niin ettei viereiseen autoon päässyt kyytiin. Siirtopyynnöstä välittämättä ei siirtänyt autoa vaan selitti ajotaitokisoista. Normaali yrittäjää kiinnostaisi kanssa eläjäkin. Ps. Ajotaitokisoissa auto varmaan kuuluisi peruuta, niin että viereisiin autoihin pääsisi kyytiin. T. Vihanen akka, joka osaa peruuttaa auton, huomioiden muut

Toinen ällistynyt 24. päivä marraskuuta 2020

Käytöstavat ovat unohtuneet tältä immeiseltä. Ei voi suositella millään tasolla, todella asiatonta tekstiä tulee miehen suusta!

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Muutto- ja Kuljetuspalvelu K Kontkanen sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

 1. Tyytyväinen muuttaja Männistöstä (M.Parviainen)
 2. Pettynyt (Suomalainen Salokanto Palvelut, Helsinki)
 3. Mika Immonen (Alfa Quality Moving)
 4. birgit ilmasti (Kuljetus Raine Roth)
 5. Sirkka ja Seppo (Muuttopalvelu Pienesti)


Muuttopalvelu.org pitää kirjaa erilaisten muuttopalvelujen tarjoajista. Täältä löydät niin yritys- kuin kotimuuttojenkin tekijät.