Muuttopalvelu.org

Muutto suunnitteilla? Täältä löydät lähiseutusi muuttofirmat.


: Muuttoyritykset

Muutto- ja Kuljetuspalvelu K Kontkanen

Muutto- ja Kuljetuspalvelu Kari Kontkanen toimii Kuopiosta käsin. Puhelinnumero on 0400 279 000. Käytössä on kevyt kuorma-auto.

 • Paikkakunta:
 • Osoite: Niittytie 7, 70700 Kuopio
 • Huomioitavaa:
 • Tiedot lisättiin: 12.03.2013 (2385 päivää sitten)
 • Tiedot tarkistettiin: 29.08.2015 (1485 päivää sitten)
 • Sivua on katseltu: 5782 kertaa


Muuttopalvelu.org ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä muuttoyritys mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä alan toimijan yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Muutto- ja Kuljetuspalvelu K Kontkanen" on saanut pisteet 2,8/10. Se on 10 arvostelun tulos.

Mielipiteet

Pettynyt 08. päivä syyskuuta 2017

Huono kokemus en suosittele kenellekään, jos vaan on joku muu ketä käyttää muutossa niin ei tätä.

30. päivä maaliskuuta 2018

Prisman pihaan lapsiperhepaikalle parkkeerasi auton, niin ettei viereiseen autoon päässyt kyytiin. Siirtopyynnöstä välittämättä ei siirtänyt autoa vaan selitti ajotaitokisoista. Normaali yrittäjää kiinnostaisi kanssa eläjäkin. Ps. Ajotaitokisoissa auto varmaan kuuluisi peruuta, niin että viereisiin autoihin pääsisi kyytiin. T. Vihanen akka, joka osaa peruuttaa auton, huomioiden muut

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Muutto- ja Kuljetuspalvelu K Kontkanen sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

 1. LIINA LILL (M.Parviainen)
 2. Muuttaja (M.Parviainen)
 3. LINDA (Suomimuutto Oy)
 4. Marja-Liisa Helminen (Autoilija Sami Valtonen)
 5. olof.thoden (Raaseporin Muuttopalvelu)


Muuttopalvelu.org pitää kirjaa erilaisten muuttopalvelujen tarjoajista. Täältä löydät niin yritys- kuin kotimuuttojenkin tekijät.