Muuttopalvelu.org

Muutto suunnitteilla? Täältä löydät lähiseutusi muuttofirmat.


Olet täällä: Muuttoyritykset

Muuttolinnut Oy

Ehjänä perille

Muuttolinnut Oy on perheyritys, joka on Suomessa toiminut 40 vuoden ajan ja Espanjassa 15+ vuotta. Tavoitettavissa viikon jokaisena päivänä ympäri vuorokauden. Puhelinnumerot ovat 09 621 4241 ja 040 827 3940 sekä sähköpostiosoite info@muuttolinnut.net. Muutoissa käytetään palomiehiä.

 • Paikkakunta:
 • Nettisivut: muuttolinnut.net
 • Osoite: Kaisaniemenkatu 1, 00100 Helsinki
 • Huomioitavaa: Kotimaan muutot, ulkomaan muutot, Espanjan muutot, muuttolaatikoiden vuokraus, varastointi, muuttomiehet ja muuttosiivoukset, pakkauspalvelu, myös arvokuljetukset
 • Tiedot lisättiin: 12.03.2013 (2233 päivää sitten)
 • Tiedot tarkistettiin: 19.09.2015 (1312 päivää sitten)
 • Sivua on katseltu: 6178 kertaa


Muuttopalvelu.org ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämä muuttoyritys mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä alan toimijan yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Muuttolinnut Oy" on saanut pisteet 9,0/10. Se on 3 arvostelun tulos.

Mielipiteet

Pekka 17. päivä tammikuuta 2014

Erittäin tyytyväinen asiakas Sipoosta kiittää hyvin hoidetusta muutosta.Kiitos hyvästä palvelusta..

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Muuttolinnut Oy sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

 1. Muuttaja (M.Parviainen)
 2. LINDA (Suomimuutto Oy)
 3. Marja-Liisa Helminen (Autoilija Sami Valtonen)
 4. olof.thoden (Raaseporin Muuttopalvelu)
 5. Ällistynyt (Muutto- ja Kuljetuspalvelu K Kontkanen)


Muuttopalvelu.org pitää kirjaa erilaisten muuttopalvelujen tarjoajista. Täältä löydät niin yritys- kuin kotimuuttojenkin tekijät.