Muuttopalvelu.org

Muutto suunnitteilla? Täältä löydät lähiseutusi muuttofirmat.


Olet täällä: Muuttoyritykset

Muuttomiehet K Niskanen

Muuttomiehet K Niskanen Oy on perheyritys pääkaupunkiseudulta. Yritys hoitaa tavaroiden kuljettamisen lisäksi pakkaamisen ja siivoamisen sekä pienremonttien tekemisen ja varastotilan. Puhelinnumerot ovat 09 571 2100 (8–16 välisenä aikana) ja 040 776 5144 (24 tuntia vuorokaudessa). Sähköpostiosoite on asiakaspalvelu@muuttomiehet.fi.

 • Paikkakunta:
 • Nettisivut: muuttomiehet.fi
 • Osoite: Kavallinpelto 9, 02710 Espoo
 • Huomioitavaa: Yritysmuutot, kotimuutot, varastointi, kuolinpesät, siivous, kuljetuspalvelut, pakkaustarvikkeet, kierrätys, kantoapu, lavat ja pienkuljetuspaketit
 • Tiedot lisättiin: 13.03.2013 (3393 päivää sitten)
 • Tiedot tarkistettiin: 13.03.2013 (3393 päivää sitten)
 • Sivua on katseltu: 3049 kertaa


Muuttopalvelu.org ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämän esittelysivun pysyvä osoite, niin sanottu kestolinkki, on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Muuttomiehet K Niskanen sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

 1. Pettynyt (Suomalainen Salokanto Palvelut, Helsinki)
 2. Mika Immonen (Alfa Quality Moving)
 3. birgit ilmasti (Kuljetus Raine Roth)
 4. Sirkka ja Seppo (Muuttopalvelu Pienesti)
 5. Eija Karjalainen (MR-Muutot)


Muuttopalvelu.org pitää kirjaa erilaisten muuttopalvelujen tarjoajista. Täältä löydät niin yritys- kuin kotimuuttojenkin tekijät.