Muuttopalvelu.org

Muutto suunnitteilla? Täältä löydät lähiseutusi muuttofirmat.


Olet täällä: Muuttoyritykset

Pegasus Moving Oy

Muuttopalvelu Suomessa ja maailmalla

Pegasus Moving Oy toimii nykyisin Vantaalta käsin. Sähköpostiosoite on info@pegasusmoving.fi ja faksinumero 010 320 4249. Puhelinnumerot ovat 010 320 4240 (Juhana Eskelä; suomeksi ja englanniksi), 010 320 4241 (Kaj Pihlflyckt; suomeksi ja ruotsiksi) sekä 010 320 4242 (Bernd Wiksten; suomeksi, englanniksi ja saksaksi).

Yritys hoitaa muuttoja koti- ja ulkomaille. Esimerkiksi jos asiakas on muuttamassa töiden perässä Eurooppaan, Pegasus Moving voi auttaa tavaroiden siirtämisessä kohdemaahan. Lisäksi yritys pakkaa, varastoi, vuokraa ja myy muuttolaatikoita, siivoaa, asentaa elektroniikan ja pesukoneet yms., sekä hoitaa muuttovakuutukset.

 • Paikkakunta:
 • Nettisivut: pegasusmoving.fi
 • Osoite: Sinikellonpolku 3 14, 01300 Vantaa
 • Huomioitavaa: Muuttokatsastukset, muutot ja muuttopalvelut, siivouspalvelut, asennuspalvelut elektroniikalle, pesukoneille jne. sekä roskien ja poistettavien huonekalujen kuljetukset kierrätykseen tai hävitettäväksi
 • Tiedot lisättiin: 11.03.2013 (3441 päivää sitten)
 • Tiedot tarkistettiin: 02.05.2016 (2294 päivää sitten)
 • Sivua on katseltu: 2914 kertaa


Muuttopalvelu.org ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämän esittelysivun pysyvä osoite, niin sanottu kestolinkki, on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Pegasus Moving Oy" on saanut pisteet 8,0/10. Se on 8 arvostelun tulos.

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Pegasus Moving Oy sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

 1. Tyytyväinen muuttaja Männistöstä (M.Parviainen)
 2. Pettynyt (Suomalainen Salokanto Palvelut, Helsinki)
 3. Mika Immonen (Alfa Quality Moving)
 4. birgit ilmasti (Kuljetus Raine Roth)
 5. Sirkka ja Seppo (Muuttopalvelu Pienesti)


Muuttopalvelu.org pitää kirjaa erilaisten muuttopalvelujen tarjoajista. Täältä löydät niin yritys- kuin kotimuuttojenkin tekijät.