Muuttopalvelu.org

Muutto suunnitteilla? Täältä löydät lähiseutusi muuttofirmat.


Olet täällä: Muuttoyritykset

Pekka Kupiainen

Pekka Kupiainen tekee muuttokuljetuksia Kiteen Kesälahdelta käsin. Puhelinnumero on 0400 572 302 ja sähköpostiosoite pekka.kupiainen@suursaimaa.com.

 • Paikkakunta:
 • Osoite: Ruokkeentie 46, 59800 Kesälahti
 • Huomioitavaa: Huomioitavia asioita ei ole määritelty
 • Tiedot lisättiin: 12.03.2013 (2638 päivää sitten)
 • Tiedot tarkistettiin: 14.05.2016 (1479 päivää sitten)
 • Sivua on katseltu: 4459 kertaa


Muuttopalvelu.org ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämän esittelysivun pysyvä osoite, niin sanottu kestolinkki, on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Pekka Kupiainen" on saanut pisteet 9,0/10. Se on 1 arvostelun tulos.

Mielipiteet

Kalevi Korhonen 13. päivä syyskuuta 2015

Muutto Etelä-Suomesta Pohjois-Karjalaan

Yhteydenotto Pekka Kupiaiseen takasi meille muuttajille kaiken sen jota onnistuneelta muutolta odotimme:
- muutto onnistui meno-paluuna, ja siten sen kustannuksen jäivät yllättävän pieniksi monen muun muuttopalveluja tarjoavien firmojen hintoihin verrattuna. Tätä voi verrata vaikkapa pieneen lottovoittoon, parhaimmillaan säästö kilpailijaan nähden oli jopa 1000 euroa!
- autokuskin lisäksi mukana oli apumies. Molemmat olivat todellisia alan ammattilaisia, joiden kaikissa liikkeissä näkyi vahva kokemus ja tieto, jota nämä jakoivat myös muuttajille. Kylläpä tuntui turvalliselta
Voin lämpimästi suositella Pekka Kupiaisen muuttofirmaa kaikille. Ainakin meille muutto tuotti pelkkiä tyytyväisyyden tunteita. Kiitos kolmikolle Pekka, Osmo ja apumies!

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Pekka Kupiainen sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

 1. M.Parviainen (M.Parviainen)
 2. Jarmo Sipilä (Kuljetustähti)
 3. LIINA LILL (M.Parviainen)
 4. Muuttaja (M.Parviainen)
 5. LINDA (Suomimuutto Oy)


Muuttopalvelu.org pitää kirjaa erilaisten muuttopalvelujen tarjoajista. Täältä löydät niin yritys- kuin kotimuuttojenkin tekijät.