Muuttopalvelu.org

Muutto suunnitteilla? Täältä löydät lähiseutusi muuttofirmat.


Olet täällä: Muuttoyritykset

Raaseporin Muuttopalvelu

Vuonna 2015 perustetun Raaseporin Muuttopalvelun (Raseborgs flyttservice) sähköpostiosoite on raaseporinmuuttopalvelu@gmail.com ja puhelinnumerot 040 732 8017 (Robin) ja 045 676 7641 (Tobias).

Raaseporin Muuttopalvelu tekee muuttoja yksityisille ja yrityksille. Muuttojen lisäksi käytettävissä on pakkaus- ja purkuapua, sekä asennus- ja kasausapua, myös pintojen maalausta.

 • Paikkakunta:
 • Nettisivut: raaseporinmuuttopalvelu.com
 • Osoite: Forsbyntie 21 B 22, 10300 Karjaa
 • Huomioitavaa: Pakkaus ja kuljetus, myös maalaus ja pienet askareet, kuten huonekalujen kasaaminen.
 • Tiedot lisättiin: 24.07.2017 (2527 päivää sitten)
 • Tiedot tarkistettiin: 08.09.2017 (2482 päivää sitten)
 • Sivua on katseltu: 4061 kertaa


Muuttopalvelu.org ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämän esittelysivun pysyvä osoite, niin sanottu kestolinkki, on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Raaseporin Muuttopalvelu" on saanut pisteet 8,0/10. Se on 3 arvostelun tulos.

Mielipiteet

olof.thoden 08. päivä kesäkuuta 2018

En todellakaan suosittele! Varomaton muuttotavaran käsittely rikkoi antiikkilampun lasisen kuvun. Muuttovaiheessa vakuuteltiin että uusi kupu hankitaan välittömästi. Kolmen kuukauden odottelun ja kahden yhteydenoton jälkeen tilasimme itse uuden kuvun jota jouduimme odottaman noin kuukauden. Siinä vaiheessa muuttofirmasta soitettiin ja udeltiinn kuvun mittoja. Ilmoitimme kuvun tilaamisesta ja sanoimme lähettävämme laskun heille. Tämä hyväksyttiin firmassa. Nyt olemme odettaneet laskun maksua 1,5 kk ja kyselleet maksua tuloksetta. Muuttopäivä oli 15.12..2017, tänään 8.6. 2018 odotamme edellen maksua.
Tällaista kohtelua en olisi odottanut asiallisesti toimivalta firmalta. Tämä tiedoksi muuttoa harkitseville.

Jag kan definitivt inte rekommendera denna firma. Deras vårdslösa hantering av flyttgodset söndrade vår antika lampas kupa i tusen bitar. Pojkarna lovade genast skaffa en ny ersättande. Efter tre månaders fåfäng väntan och två telefon fåfänga kontakter beställde vi själva vår lampkupa. I detta skede ringde man från firman och frågade om kupans mått till vilket vi sade att kupan är beställd och att vi skickar räkningen, vilket godkändes. Nu har vi igen väntat och brevledes frågat om ersättningen i en och halv månads tid utan resultat. Vi flyttade den 15.12.2017. i dag 8.6.2018 väntar vi fortfarande på ersättning. Dylikt bemötande hade vi inte förväntat oss av en seriös firma. Detta för kännedom för alla som överväger flyttning.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Raaseporin Muuttopalvelu sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

 1. ei ikinä (Kuljetus Reen Oy)
 2. Päivi (SB-Palvelut)
 3. Ali (Suomalainen Salokanto Palvelut, Tampere)
 4. "Muuttotiimi" (Suomalainen Salokanto Palvelut, Helsinki)
 5. Jorma (Suomalainen Salokanto Palvelut, Helsinki)


Muuttopalvelu.org pitää kirjaa erilaisten muuttopalvelujen tarjoajista. Täältä löydät niin yritys- kuin kotimuuttojenkin tekijät.