Muuttopalvelu.org

Muutto suunnitteilla? Täältä löydät lähiseutusi muuttofirmat.


Olet täällä: Muuttoyritykset

Suomen Opiskelijamuutot

Suomen Opiskelijamuutot on Etelä-Suomen alueella toimiva kotimuuttoihin erikoistunut kuljetusyritys. Asiakaspalvelu on avoinna ma–pe kello 9–17 ja lauantaisin 10–14. Sunnuntaisin suljettu. Puhelinnumero on 045 896 9797 ja sähköpostiosoite asiakaspalvelu@opiskelijamuutot.fi. Opiskelijamuuttojen Facebook-sivujen tykkäämisestä annetaan 5% alennus kotimuutoista. Koska yrityksen käyntiosoitetta ei ole tiedossa, kartta viittaa Helsingin keskustaan.

 • Paikkakunta:
 • Osoite: Muuttofirman osoite ei ole tiedossa
 • Huomioitavaa: Kotimuutot, muuttolaatikot, piensiirrot
 • Tiedot lisättiin: 11.03.2013 (4146 päivää sitten)
 • Tiedot tarkistettiin: 08.06.2015 (3327 päivää sitten)
 • Sivua on katseltu: 3443 kertaa


Muuttopalvelu.org ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli yrityksen sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Tämän esittelysivun pysyvä osoite, niin sanottu kestolinkki, on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

"Suomen Opiskelijamuutot" on saanut pisteet 9,0/10. Se on 3 arvostelun tulos.

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Suomen Opiskelijamuutot sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tuoreet mielipiteet

 1. ei ikinä (Kuljetus Reen Oy)
 2. Päivi (SB-Palvelut)
 3. Ali (Suomalainen Salokanto Palvelut, Tampere)
 4. "Muuttotiimi" (Suomalainen Salokanto Palvelut, Helsinki)
 5. Jorma (Suomalainen Salokanto Palvelut, Helsinki)


Muuttopalvelu.org pitää kirjaa erilaisten muuttopalvelujen tarjoajista. Täältä löydät niin yritys- kuin kotimuuttojenkin tekijät.